Κλείνει στη Λίβερπουλ ο Κόλο Τουρέ

Το συμβόλαιο του Κόλο Τουρέ ολοκληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν ανανεωθεί, με τον Ιβοριανό αμυντικό να βρίσκεται μία ανάσα από τη Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του Κόλο Τουρέ ολοκληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν ανανεωθεί, με τον Ιβοριανό αμυντικό να βρίσκεται μία ανάσα από τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» έχουν δελεαστεί με την περίπτωση του αδελφού του Γιάγια Τουρέ, που έχει άριστη γνώση των απαιτήσεων της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι και ελεύθερος κάτι που σημαίνει πώς δεν θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν κάτι περισσότερο πέρα από τη συμφωνηθείσα αμοιβή του!

Ο Κόλο Τουρέ αγωνίζεται σε όλη του την επαγγελματική καριέρα στην Πρέμιερσιπ με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία πήγε το 2009 από τους «κανονιέρηδες». Δεν μπόρεσε, είναι η αλήθεια, να κάνει τη διαφορά, ούτε ο πρώην τεχνικός των «πολιτών» Ρομπέρτο Μαντσίνι τον υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να μην τίθεται καν θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η Λίβερπουλ θεωρεί πώς η εμπειρία του Αφρικανού είναι χρήσιμη, ο ίδιος ο Τουρέ θέλει να μείνει κοντά στο Μάντσεστερ και τον αδελφό του, στα 32 του έχει δύο χρόνια, τουλάχιστον, ακόμη καλό ποδόσφαιρο, με τις τελευταίες πληροφορίες ν΄ αναφέρουν πώς έχει ήδη συμφωνήσει με το σύλλογο του Μέρσισαϊντ κι ότι άμεσα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θ΄ ανακοινωθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.