Ο Φρανκ Λάμπαρντ παραδέχτηκε ότι η Τσέλσι έχει χάσει φέτος τη νοοτροπία του νικητή που είχε πέρυσι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παραδέχτηκε ότι η Τσέλσι έχει χάσει φέτος τη νοοτροπία του νικητή που είχε πέρυσι. Οι «μπλε» κατέκτησαν το νταμπλ την προηγούμενη σεζόν, αλλά φέτος η πορεία τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία τους εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

«Βγήκαμε νοκ άουτ από την Ιντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά ήρθαμε ισόπαλοι με την Μπλάκμπερν και είχαμε μία μεγάλη σύσκεψη στο προπονητικό μας κέντρο», δήλωσε ο Λάμπαρντ στην εφημερίδα «Sun». «Μετά ήρθαν οι νίκες επί της Πόρτσμουθ με 5-0 και της Αστον Βίλα με 7-1 και δεν θυμάμαι να υπήρχε αγώνας που να πηγαίναμε χωρίς να πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε. Αντίθετα, τώρα δεν είμαστε πλέον σίγουροι για το τι θα συμβεί σε κάθε ματς. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας. Ετσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό», είπε ο Λάμπαρντ, που παραδέχτηκε ότι η σημερινή Τσέλσι θυμίζει εκείνη των τελευταίων ημερών του Λουίς Φελίπε Σκολάρι που απολύθηκε τον Φεβρουάριο του 2009.  

«Κάπως έτσι ήταν και λίγο πριν φύγει ο Σκολάρι. Όταν έχεις το πνεύμα του νικητή και το χάνεις , είναι δύσκολο να το ανακτήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να ακολουθήσουμε τον προπονητή μας Κάρλο Αντσελότι και αν γίνει αυτό, θα αλλάξουν τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Kωνσταντίνος Δούκας