Ανανέωσε ο Τέιλορ

Στη Νιουκάστλ θα παραμείνει για τα επόμενα 5 χρόνια ο Στίβεν Τέιλορ.

Η Νιουκάστλ έκανε την έκπληξη και προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στίβεν Τέιλορ. Οι οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου αμυντικού, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, δεν ταίριαζαν με αυτά που του προσέφεραν αρχικά οι “καρακάξες”, αλλά μετά από εισήγηση του προπονητή, Άλαν Πάρντιου, η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και “έδεσε” για τα επόμενα 5 χρόνια τον ποδοσφαιριστή.

“Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα καινούργιο συμβόλαιο και που τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια θα τα περάσω στη Νιούκαστλ. Είμαι από μικρό παιδί στον σύλλογο και πιστεύω ότι εδώ, στην ομάδα της πόλης μου, μπορώ να εκπληρώσω όλες τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου”, είπε ο Τέιλορ, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων και πρόσθεσε όσον αφορά στις σχετικές διαπραγματεύσεις:

“Τους τελευταίους μήνες ποτέ δεν έχασα την ελπίδα μου ότι θα λύναμε όλα τα προβλήματα και θα συνέχιζα να αγωνίζομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση τους κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και υπόσχομαι να τους ξεπληρώσω με τις εμφανίσεις μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.