Πρωταθλητές για υποβιβασμό

Ο κατήφορος της Τσέλσι δεν έχει τελειωμό, καθώς οι πρωταθλητές ηττήθηκαν (2-1) και από τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ. Αποβολή για Μουρίνιο και Μάτιτς. Συνεχίζει να πανηγυρίζει η Λέστερ, νίκες για τρεις φιλοξενούμενους.

Ο κατήφορος της Τσέλσι δεν έχει τελειωμό, καθώς οι πρωταθλητές ηττήθηκαν και από τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή. Ο Μουρίνιο για ακόμα ένα ματς έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο και αντί για Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπει πιο κοντά του τις θέσεις του υποβιβασμού. Μάλιστα ο Πορτογάλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκε στον πάγκο, ύστερα από την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλει για διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα η τεχνολογία στέρησε από τον Ζουμά το γκολ για χιλιοστά, με τον “Special one” να προσπαθεί να εισβάλει στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί.

Τελικά αποβλήθηκε και είδε από μακριά την ομάδα του να γνωρίζει ακόμα μία ήττα. Αυτή δεν ήταν η μοναδική αποβολή της Τσέλσι στο ματς. Ο Μάτιτς μέσα σε δέκα λεπτά αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα και δεν ενίσχυσε την ομάδα του σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 17′ με σουτ του Σάρατε μέσα στην περιοχή. Ο Ζούμα προσπάθησε να στείλει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως η goal line technology έδειξε πως η μπάλα για λίγα χιλιοστά δεν είχε περάσει τη γραμμή και έτσι το ματς συνεχίστηκε παρά τις διαμαρτυρίες των πρωταθλητών.

Αν και με παίκτη λιγότερο η Τσέλσι έφτασε στην ισοφάριση με τον Κέιχιλ στο 56′, αλλά ο Αντι Κάρολ στο 79′ με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας οι Αγιού “καθάρισαν” για τη Σουόνσι, καθώς με δικά τους γκολ βοήθησαν την ομάδα τους να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Αστον Βίλα. Το διπλό πέτυχαν τόσο η Γουέστ Μπρομ (1-0 τη Νόριτς),όσο και η Γουότφορντ του Χολέμπας (2-0 τη Στόουκ). Εκτός από τη Γουέστ Χαμ, η μοναδική γηπεδούχος που πανηγύρισε ήταν η Λέστερ, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα σκορ και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου:
Αστον Βίλα-Σουόνσι                          1-2
(62′ Τ. Αγιού – 68′ Σίγκουρσον, 87′ Α. Αγιού)

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας                        1-0
(59′ Βαρντί)

Νόριτς-Γουέστ Μπρομ                         0-1
(46′ Ροντόν)

Στόουκ Σίτι-Γουότφορντ                      0-2
(43′ Ντινέι, 69′ Αμπντί)

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι                           2-1
(17′ Ζάρατε, 79′ Κάρολ – 56′ Κέιχιλ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.