Χαρούμενος στη Φούλαμ ο Ντεμπελέ

Να ξεκαθαρίσει άμεσα πως είναι χαρούμενος στη Φούλαμ και πως νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Τότεναμ, θέλησε ο Μούσα Ντεμπελέ.

Να ξεκαθαρίσει άμεσα πως είναι χαρούμενος στη Φούλαμ και πως νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Τότεναμ, θέλησε ο Μούσα Ντεμπελέ. Ο Βέλγος επιθετικός, με συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «De Standaard», μίλησε για τους «σπερς», ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε κατηγορηματικός σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα του Λονδίνου.

«Ναι, ρωτήθηκα για το ενδιαφέρον των Σπερς και απάντησα πως αυτό με κολακεύει, γιατί αυτό σημαίνει πως κάνω σωστά τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος στη Φούλαμ με την οποία και έχω συμβόλαιο. Βελτιώνομαι υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ και τελευταία το παιχνίδι μου έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και πραγματικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο Ντεμπελέ.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σιγουρέψω τον προπονητή, τους οπαδούς και οπωσδήποτε τον πρόεδρο πως είμαι αφοσιωμένος στο σύλλογο και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό μου είναι απλά κάτι το θετικό και τίποτα άλλο».

Ο 24χρονος στράικερ βρίσκεται στη Φούλαμ από το 2010, ενώ την περίοδο 2006-10 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άλκμααρ με την οποία πέτυχε 24 γκολ σε 118 συμμετοχές. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει αγωνιστεί 36 φορές και έχει πετύχει πέντε τέρματα από το 2006 όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.