Μετράει αντίστροφα ο Κίκε Φλόρες

Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι.

Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή των νεοφώτιστων, όμως η πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο, έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι εμφανίζονται διστακτικοί στο να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον 51χρονο τεχνικό. 

Ο έμπειρος προπονητής από την πλευρά του τόνισε για το μέλλον του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας: “Ξέρω με ποιους ανθρώπους θέλουν να συνεργάζονται στην ομάδα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Δουλεύω σε ένα περιβάλλον που νιώθω ότι οι γύρω μου με προστατεύουν. Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάτσουμε να συζητήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για όλους μας, εγώ πάντως νιώθω χαρούμενος εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά οι οπαδοί μας τη χάρηκαν, την απόλαυσαν, δεν ξέρω αν όμως εκτός από αυτούς τη χάρηκαν και άλλοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.