Λιντς-Σέφιλντ Γ. 2-1: Νίκη με αυτογκόλ (vid)

Πολύτιμη νίκη, με την οποία νιώθει πιο άνετα στη συνέχεια της Premier League σημείωσε η Λιντς, η οποία επικράτησε 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

Πολύτιμη νίκη, με την οποία νιώθει πιο άνετα στη συνέχεια της Premier League σημείωσε η Λιντς, η οποία επικράτησε 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Την πρώτη της νίκη στο “Ελαντ Ρόουντ” μετά τις 23 Φεβρουαρίου σημείωσε η Λιντς κερδίζοντας δύσκολα 2-1 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 30η αγωνιστική της Premier League

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ραφίνια να βρίσκει τον Χάρισον και αυτός να νικά τον Ράμσντεϊλ για το 1-0. 

Το ημίχρονο έδειχνε ότι η Λιντς θα είχε το προβάδισμα στο σκορ, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όσμπορμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεσλιέ και το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. 

Τα “παγώνια” μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ μετά από μόλις δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος με το αυτογκόλ του κεντρικού αμυντικού των φιλοξενούμενων, Φιλ Γιαγκιέλκα

Οι συνθέσεις: 

Λιντς: Μεσλιέ – Έιλινγκ, Γιορέντε, Κούπερ, Αλιόσκι – Φίλιπς – Ραφίνια, Ντάλας, Ρόμπερτς (81′ Κλιτς), Χάρισον – Μπάμφορντ (65′ Μορένο).
Σέφιλντ Γ.: Ράμσντεϊλ – Μπάλντοκ (45′ Αμπάντου), Γιαγκέλκα, Στίβενς – Μπογκλ (73′ Μπρούστερ), Λούντστραμ, Νόργουντ (65′ Μπερκ), Φλεκ, Όσμπορμ – ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (77′ Ίγκαν). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.