Όλι Γουότκινς: Ταξίδι χωρίς σταματημό! (pic)

Σχεδόν επτά χρόνια μετά το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Έξετερ σε ματς της League Two, ο Όλι Γουότκινς φτάνει στη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Έξετερ σε ματς της League Two, ο Όλι Γουότκινς φτάνει στη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του. Ήταν 5 Μαρτίου όταν ο πιτσιρικάς από τις Ακαδημίες, έμπαινε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς της περιόδου με αντίπαλο την Χάρτπουλ. Ακολούθησε η «έκρηξη» στην Μπρέντφορντ, με 45 γκολ σε τρεις σεζόν στην Τσάμπιονσιπ. 
Με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της, η Άστον Βίλα τον έκανε δικό της το περασμένο καλοκαίρι και έτσι ξεκίνησε το «μαγικό» ταξίδι του 25χρονου επιθετικού στην Premier League. Συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ κοινό με το χατ τρικ που πέτυχε στο εντυπωσιακό 7-2 της Αστον Βίλα επί της Λίβερπουλ τον Οκτώβριο. Αν και πρωτάρης λοιπόν, έδειξε ότι ανήκει στους καλύτερους.

12 γκολ σε 30 ματς, τα 10 από αυτά στο πρωτάθλημα (σε 27 συμμετοχές). Το μακρύ, όπως φαίνεται, ταξίδι του Όλι Γουότκινς περιλαμβάνει τώρα και την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον έχει στα σχέδιά του για τους επερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Σαν Μαρίνο, της Αλβανίας και της Πολωνίας.

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε για την πρώτη κλήση του Όλι Γουότκινς, όπως και του Πάτρικ Μπάμφορντ της Λιντς:
«Τόσο ο όλι, όσο και ο Πάτρικ έχουν πετύχει ικανοποιητικό τερμάτων. Μας αρέσει η προσωπικότητα και των δύο. Ο Όλι είναι ένας παίκτης με τον οποίο είχαμε λιγότερη αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Θα ήταν καλό να τον γνωρίσουμε!
Μας αρέσει το πάτημα, η ταχύτητα και τα τρεξίματα του ανασταλτικά. Μπορεί να βελτιωθεί σε κομμάτια που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση του παιχνιδιού, αλλά στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ένα μεγάλο κλαμπ, τα έχει πάει εξαιρετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.