Σαουθάμπτον – Τσέλσι 1-1: Οι ”άγιοι” έκοψαν τη φόρα (hls)

Η Σαουθάμπτον πανηγύρισε ένα βαθμό ύστερα από έξι διαδοχικές νίκες απέναντι στη χειρότερη Τσέλσι επί των ημερών Τούχελ στο Λονδίνο.

Για 6ο διαδοχικό παιχνίδι η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο (4 νίκες – 2 ισοπαλίες), στο χειρότερο παιχνίδι επί των ημερών του Γερμανού στο Λονδίνο. Η Σαουθάμπτον μετά από έξι συνεχόμενες ήττες πήρε ένα βαθμό (4 Ιανουαρίου τελευταία της νίκη (1-0 τη Λίβερπουλ).

Η Τσέλσι πέταξε ένα ημίχρονο στο St. Mary’s, η Σαουθάμπτον περίμενε και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Από το πουθενά και στην πρώτη φάση που πάτησε επικίνδυνα στη περιοχή, ο Τακούμπι Μιναμίνο άνοιξε το σκορ (33ο λεπτό, 1-0) με όμορφο και ψύχραιμο πλασέ, βάζοντας το 2ο γκολ του με τη φανέλα των ”Αγιών” σε τρεις συμμετοχές (είχε μόλις ένα με τη Λίβερπουλ σε 19 εμφανίσεις!).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Τσέλσι μπήκε καλύτερα και κέρδισε πέναλτι. Ο Ντάνι Ινγκς πήγε άτσαλα στο μαρκάρισμα του Μέισον Μάουντ και ο νεαρός Άγγλος αφού κέρδισε τη παράβαση ανέλαβε την εκτέλεση για την ισοφάριση (54ο λεπτό,1-1). Η Σαουθάμπτον αντέδρασε μετά την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο γκολ με τη κεφαλιά του Βέστεργκααρντ που βρήκε το δοκάρι του Μεντί (70ο λεπτό). Η Τσέλσι είχε μια ευκαιρία με τον Ρις Τζέιμς που σούταρε ψηλά από πλάγια θέση, σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές για να φύγει η Τσέλσι με το ”διπλό”.

Η ομάδα του Τούχελ έχει την ερχόμενη εβδομάδα υποχρεώσεις για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (23/2) και αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28/2) για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Σαουθάμπτον ταξιδεύει στο Έλαν Ρόουντ για να παίξει με τη Λιντς (23/2).

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χασενχούτλ): ΜακΚάρθι, Μπεντνάρεκ, Βέστεργκααρντ, Μπέρτραντ, Σαλίσου, Ρομέου, Γουόρντ – Πράουζ, Τζενεπό, Ρέντμοντ (90′ Ενλουντούλου), Μιναμίνο (76′ Τέλα), Ινγκς (85΄ Άνταμς)

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Ζουμά, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Αλόσνο, Τζέιμς, Καντέ, Κόβατσιτς (76′ Ζορζίνιο), Μάουντ, Βέρνερ, Έιμπραχαμ (46′ Χάντσον- Οντόι- 76′ Ζιγές)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.