Premier League: Εντυπωσιακή Λιντς, απόδραση με Λακαζέτ για Άρσεναλ (hls)

Η Λιντς ήταν απλά εντυπωσιακή και επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ με 5-0, ενώ ο Λακαζέτ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς έδωσε το “τρίποντο” στην Άρσεναλ! 

Η Λιντς ήταν απλά εντυπωσιακή και επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ με 5-0, ενώ ο Λακαζέτ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς έδωσε το “τρίποντο” στην Άρσεναλ! 

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ – ΛΙΝΤΣ 0-5 

Η Λίντς προηγήθηκε μόλςι στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης με αυτογκόλ του Σόγιερς. Ο παίκτης της Γουέστ Μπρομ γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του με περισσότερη δύναμη και ενώ αυτός ήταν εκτός θέσης και έτσι έγινε το 1-0. Στο 31ο λεπτό ο Αλιόσκι έκανε το 2-0 με φανταστικό σουτ, πανηγυρίζοντας το δεύτερο φετινό του γκολ. Ο Χάρισον, πέντε λεπτά αργότερα, βρήκε και αυτός το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από εξαιρετική συνεργασία, ο Μόρισον μέσα από την περιοχή γύρισε και σούταρε για το 3-0!  

Στο 40, μετά από κόντρα, ο Ροντρίγκο είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιντς πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Ραφίνια για το 5-0 στο 72ο λεπτό.  

Η ομάδα του Μπιέλσα, έφτασε τους 23 βαθμούς όσους έχει και η Γουέστ Χαμ.  

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1  

Η Άρσεναλ χάρη στο γκολ του Λακαζέτ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μπράιτον και σκαρφάλωσε στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς.  

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Μικέλ Αρτέτα πέρασε στο παιχνίδι τον Λακαζέτ. Ο Σάκα έκανε την κούρσα και ο Λακαζέτ στη δεύτερη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε για το 1-0 με το πέμπτο φετινό του γκολ.  

ΜΠΕΡΝΛΕΪ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-0 

Η Μπέρνλεϊ, επικράτησε με 1-0 της Σέφιλντ με γκολ του Μπεν Μι στο 33ο λεπτό, το οποίο αποδείχτηκε αρκετό για τους γηπεδούχους, ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.  Η ομάδα του Σον Ντάιτς, είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σέφιλντ παραμένει στην τεευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς.  

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 0-0  

Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 0-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6 με τον Ίνγκς, όμως ο διαιτητής έδειξε πως ο παίκτης της Σαουθάμπτον ήταν εκτεθειμένος.  

Στο 36 ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην περιοχή όμως νικήθηκε από τον Φαμπιανσκί. Η καλύτερη στιγμή  στο ματς για την Γουέστ Χαμ, ήρθε στο 85, με τον Μπενραχμά όμως ο  ΜακΚάρθι έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το “μηδέν”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.