Τσιμίκας: Οσα είπε για Κλοπ και “μάχη” με Ρόμπερτσον

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Τσιμίκα και οι απαντήσεις που έδωσε όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ

Απαντήσεις για πολλά θέματα έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής στη Λίβερπουλ. 

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας (δείτε εδώ) και σε αυτή αναφέρεται στον Γιούργκεν Κλοπ, στη “μάχη” με τον Ρόμπερτσον στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και στην προηγούμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό

Για την προηγούμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό είπε: “Την προηγούμενη σεζόν παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν οικογένεια. Ήταν η καλύτερη σεζόν για μένα και μετά από αυτή τη σεζόν, υπογράφω εδώ και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για μένα”. 

Πρόσθεσε: “Με βοήθησε πολύ γιατί παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και γιατί έπαιξα και εναντίον αγγλικών ομάδων”. 

Συμπλήρωσε: “Μου αρέσει πολύ το αγγλικό Πρωτάθλημα. Το βλέπω στην τηλεόραση και ήταν πάντα ένα όνειρο που είχα, όταν ήμουν παιδί, να έρθω να παίξω σε αυτό το Πρωτάθλημα και να τα καταφέρω”. 

Ακόμη είπε: “Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση σε αυτό που πρέπει να κάνω και σε αυτό που θέλει ο προπονητής και με σκληρή δουλειά κάθε μέρα στην προπόνηση, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο”. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Κλοπ είπε: “Είμαι ενθουσιασμός γιατί για μένα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που με διάλεξε να είμαι ένας από τους αριστερούς μπακ της ομάδας”. 

Αναφέρθηκε στη “μάχη” με τον Ρόμπερτσον και είπε: “Ξέρω ότι ο Ρόμπερτσον είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του κόσμου αλλά αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά”.

Ρωτήθηκε για το πώς περιμένει την ατμόσφαιρα στο Ανφιλντ, όταν επιτραπεί και πάλι η παρουσία του κόσμου. Και είπε: “Ελπίζω να νιώσω το πώς είναι να τραγουδούνε τα συνθήματα οι φίλοι της ομάδας. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για αυτό και ελπίζω να γίνει σύντομα”. 

Ρωτήθηκε για την επιλογή του αριθμού “21” στη φανέλα. Και είπε: “Μου αρέσει αυτό το νούμερο. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιζα εκεί, μετά και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα εδώ”. 

Ρωτήθηκε για τις φιλοδοξίες του και είπε: “Να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ”.

Του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας. Και είπε: “Να είναι κοντά στην ομάδα γιατί τους χρειαζόμαστε και να τραγουδάνε για την ομάδα και όλοι μαζί, στο τέλος της σεζόν, να πανηγυρίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.