Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 0-2 :Την ‘σπρώχνει’ στην Championship (hl)

Η αδιάφορη Σαουθάμπον πέρασε από το Βιτάλιτι κερδίζοντας την Μπόρνμουθ που για να κρατηθεί στην κατηγορία χρειάζεται συνδυασμούς αποτελεσμάτων στο φινάλε.

Η αδιάφορη Σαουθάμπον πέρασε από το Βιτάλιτι κερδίζοντας την Μπόρνμουθ που για να κρατηθεί στην κατηγορία χρειάζεται συνδυασμούς αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές. Το γκολ του Άνταμς στις καθυστερήσεις, ίσως παίξει ρόλο σε ότι αφορά στις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ντάνι Ίνγκς έδωσε προβάδισμα στην Σαουθάμπτον στο φινάλε του ημιχρόνου, 5ο γκολ μετά την επανέναρξη, 12o εκτός έδρας και 21ο συνολικά μέσα στην σεζόν για τον Άγγλο επιθετικό (42ο λεπτό). Στο 59ο λεπτό η Σαουθάμπτιν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Χάρι Ουίλσον, όμως ο Ίνγκς νικήθηκε από τον Ράμσντεϊλ που κράτησε το 0-1. Οι Άγιοι έχασαν το 3ο το τρίτο τους πέναλτι στην σεζόν, από τέσσερα έχουν χάσει οι δύο ομάδες από το Μάντσεστερ.

Η Μπόρνμουθ πίεσε για την ισοφάριση, πέτυχε γκολ με τον Σαμ Σάριτζ, που είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR. Στο 99′ , μια ακόμα αλλαγή,ο Τσε Άνταμς, καθάρισε το ματς διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Μπόρνμουθ (Χάουϊ): Ράμσντεϊλ, Κουκ, Ρίκο, Στέισι, Κέλι, Στάνισλας (70′ Σολάνκε), Λέρμα (82′ Σάριτζ), Μπίλινγκ (87′ Γκόσλινγκ), Μπρουκς (46′ Ουίλσον), Ουίλσον, Κινγκ (69′ Κουκ)

Σαουθάμπτον (Χάσενχουτλ): ΜακΆρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Στίβενς, Ουόκερ – Πίτερς, Ρομέου (77′ Χόιμπεργκ), Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Ουόρντ – Πράους, Λονγκ (69′ Άνταμς), Ίνγκς (90′ Ομπαφέμι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.