Μπόρνμουθ-Λέστερ: 4-1 Ελπίζει η μία, “αυτοκτονεί” η άλλη (vid)

Η Μπόρνμουθ επικράτησε με ανατροπή της Λέστερ με σκορ 4-1 πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 21 λεπτά. Ελπίζει για παραμονή σε μπελάδες η Λέστερ.

Με αντίθετες πορείες η Μπόρνμουθ και η Λέστερ αναμετρήθηκαν και οι Αλεπούδες προηγήθηκαν με τον Τζέιμι Βάρντι στο 23ο λεπτό. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα βάδιζε προς το διπλό αλλά από το 66ο λεπτό και μετά όλα άλλαξαν.

Ένα λάθος του Σμάιχελ, ένα πέναλτι, η ισοφάριση του Στάνισλας και το 2-1 ένα λεπτό αργότερα με σκόρερ τον Σολάνκε απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως στο ποδόσφαιρο ποτέ δε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Στην ίδια φάση ο Σογιουντσού κλώτσησε τον Γουιλσον και αποβλήθηκε.

Η Μπόρνμουθ εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και την αριθμητική υπεροχή και κατάφερε να βάλει άλλα δύο γκολ με αυτογκόλ του Έβανς και σουτ του Στάνισλάς που πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Έτσι η Μπόρνμουθ έχει ακόμα ελπίδες παραμονής, την ώρα που η Λέστερ κινυδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει την Σαουθάμπτον τη Δευτέρα το βράδυ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.