Τα HL της 30ης αγωνιστικής της Premier League (vids)

Δείτε όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Premier League. 

Νίκη… Ευρώπης πέτυχαν οι Wolves, έχασε “έδαφος” και Λένο η Arsenal, “κόλλησε” η Leicester, δεν βγήκε νικητής στο ντέρμπι Tottenham – Man. Utd. Δείτε όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Premier League. 

Παρασκευή 19 Ιουνίου

Tottenham – Manchester United 1-1

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μπερχβάιν στο 27ο λεπτό, είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο, όμως η ομάδα του Σόλσκερ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία χάρη στο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 81’.

Norwich – Southampton 0-3

Με καταπληκτική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαουθάμπτον πέρασε με άνεση από το Κάροου Ρόουντ και βύθισε στην ουρά της βαθμολογίας την Νόριτς.

Το πρώτο μέρος είχε πολλές στημένες μπάλες για τους γηπεδούχους και ένα δοκάρι με τον Ινγκς για την Σαουθάμπτον. Όλο το ζουμί όμως ήταν στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν Ινγκς και Άρμστρονγκ συνδυάστηκαν δύο φορές, πέτυχαν από ένα γκολ και έδωσαν διαφορά ασφαλείας στην ομάδα τους.

Κερασάκι στην τούρτα το τρίτο γκολ από τον Ρέντμοντ. Οι Άγιοι πήραν αέρα 10 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Νόριτς μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Σάββατο 20 Ιουνίου

Watford – Leicester 1-1

Καταπληκτικό ήταν το φινάλε της σημερινής (20/6) αναμέτρησης στο Vicarage Road, όπου Γουότφορντ και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο γκολ, τα οποία σημειώθηκαν μετά το 90ό λεπτό, δίνοντας στον αγώνα το χαρακτήρα του θρίλερ!

Ένα… τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Τσίλγουελ έβαλε τη Λέστερ μπροστά  στο σκορ ακριβώς στο 90ό, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν. Μάλιστα, μίλησαν τελευταίοι, με τον Ντόσον να ισοφαρίζει με ψαλίδι στο 90ό+3′ και τελικώς να διαμορφώνει το σκορ που έκρινε την αναμέτρηση.

  
Brighton – Arsenal 2-1

Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε η Μπράιτον επί της Άρσεναλ με 2-1, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Premier League, σ’ έναν αγώνα που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του πορτιέρε των Λονδρέζων Λένο, στο 36′.

O Πέπε στο 68′ με αριστουργηματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ. Όμως η χαρά των Λονδρέζων κράτησε μόνον επτά λεπτά αφού σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Άρσεναλ ο Ντάνκ με προβολή έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα κι ο Μοπέ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα – και πάλι σε συνθήκες αντεπίθεσης – με υποδειγματικό πλασέ έδωσε το τρίποντο παραμονής στους γηπεδούχους.

West Ham – Wolves 0-2

Η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-0 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα. 

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν το τρίποντο. 

Το σκορ άνοιξε στο 73ο λεπτό ο Χιμένεθ που με αυτό το γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Νέτο στο 84ο λεπτό. 

Bournemouth – Crystal Palace 0-2

Κοντά στο ευρωπαϊκό όνειρο έμεινε η Crystal Palace, μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Bournemouth.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Αγιού στο 23′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Η Crystal Palace διατήρησε την… επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η Bournemouth δεν μπόρεσε να πάρει… ανάσα στη “μάχη σωτηρίας” και παραμένει στην “επικίνδυνη ζώνη”.  
 

Κυριακή 21 Ιουνίου 

Νewcastle – Sheffield United (16:00)
Aston Villa – Chelsea (18:15)
Everton – Liverpool (21:00)
Manchester City – Burnley (22:00)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.