Σόλσκιερ: “Συγχαρητήρια στον Άτκινσον”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Μάρτιν Άτκινσον για τη διαιτησία του στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ (1-1).

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Μάρτιν Άτκινσον για τη διαιτησία του στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ (1-1). Ο Νορβηγός τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων’ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τα σφυρίγματα του Άγγλου διαιτητή, την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοί του έχουν παράπονα για το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ο Σόλσκιερ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα για τον Μάρτιν Άτκινσον: “Ήταν ο MVP του ντέρμπι και νομίζω ότι θα πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια. Δεν το κάνουμε συχνά αυτό. Άφησε το ματς να είναι ντέρμπι, δεν ήταν σαν άλλα παιχνίδια που δεν σου επιτρέπουν να αγγίζεις τους αντιπάλους”.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την ισοπαλία 1- μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του: “Εμείς προετοιμάσαμε την ομάδα μας για να επιτεθεί, να είναι δυναμική και να δημιουργήσει ευκαιρίες και νομίζω ότι το πετύχαμε αυτό. Όταν αναγκάζεις την αντίπαλη ομάδα να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει συνήθως, σημαίνει πως έχεις εκτελέσει τέλεια το πλάνο σου. Παρόλα αυτά μας δημιούργησαν προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο και υποφέραμε με την κατοχή της μπάλας που είχαν, για αυτό ήμασταν τόσο κουρασμένοι προς το τέλος του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.