Αμετάβλητη η κατάσταση στην αγγλική τετράδα

Νίκες με διαφορετικούς τρόπους πέτυχαν Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με την κατάσταση στα ψηλά της βαθμολογία να παραμένει αμετάβλητη. Νίκη και για Λίβερπουλ που πέρασε εκ νέου πέμπτη.

Νίκες με διαφορετικούς τρόπους πέτυχαν Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με την κατάσταση στα ψηλά της βαθμολογία να παραμένει αμετάβλητη. Νίκη και για Λίβερπουλ που πέρασε εκ νέου πέμπτη. 


Με τέρμα του Αζάρ στο 22′ η Τσέλσι πέρασε με 1-0 από το «Μπόλεϊν Γκράουντ» κόντρα στη Γουέστ Χαμ και διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Σίτι. Τα «σφυριά» έφτιαξαν αρκετές φάσεις (18 τελικές, μόλις 5 στην εστία) ωστόσο η αμυντική λειτουργία των παικτών του Μουρίνιο ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι καθοριστική.


Το γκολ του Σίβλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε μπροστά τη Σίτι στο «Ίτιχαντ» απέναντι στη Λέστερ, ωστόσο οι «πολίτες» έπρεπε να περιμένουν το 88ο λεπτό για να κλειδώσουν το τρίποντο. Ο Μίλνερ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Νάβας και έγραψε το 2-0.


Παρά το ότι αγχώθηκε στο φινάλε, η Άρσεναλ πέρασε με 2-1 από το «Λόφτους Ρόουντ» κόντρα στην ΚΠΡ και πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι. Ζιρού και Σάντσεζ έδωσαν προβάδισμα με δύο τέρματα στην ομάδα του Βενγκέρ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (64′, 69′) με το γκολ του Όστιν στο 82′ να δίνει ελπίδες αλλά εν τέλει όχι βαθμούς στους γηπεδούχους.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να περιμένει το 89ο λεπτό για φύγει με διπλό από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιούκασλ. Ο Ρούνεϊ «αναστάτωσε» την άμυνα των γηπεδούχων από δεξιά, ο Κρουλ απομάκρυνε πάνω στον Γιάνγκ που με πλασέ έγραψε το τελικό 0-1.


Από το 51ο λεπτό, η Λίβερπουλ είχε αυτό που ήθελε απέναντι στη Μπέρνλι, με το 2-0 να της φτάνει τελικά για να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο Χέντερσον έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Ρότζερς, ενώ ο Στάριτζ στο 51ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Στα υπόλοιπα ματς, η Τότεναμ επανήλθε στις νίκες απέναντι στη Σουόνσι με 3-2 (Τσαντλί 7′, Μέισον 51′, Τάουνσεντ 60′ – Σουνγκ Γιόνγκ 19′, Σίγκουρντσον 89′), ενώ η Στόουκ άφησε χαμηλά την Έβερτον νικώντας τη 2-0 εντός έδρας (Μόουζες 32′, Ντιούφ 84′).


Η Τσέσλι οδηγεί πάντα την κούρσα με 63 βαθμούς και ματς λιγότερο, ενώ η Σίτι ακολουθεί με 58. Σταθερά στην τρίτη θέση η Άρσεναλ με 54 πόντους, μόλις έναν παραπάνω από τη Γιουνάιτεντ. Στην έκτη θέση -και εκτός Ευρώπης- άφησε η Λίβερπουλ τη Σαουθάμπτον, με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι 51-49.

Η βαθμολογία

Τσέλσι            63 -27αγ.
Μάντσεστερ Σίτι   58
Αρσεναλ           54
Μάντσεστερ Γιουν. 53
Λίβερπουλ         51
Σαουθάμπτον       49
Τότεναμ           47 -27αγ.
Στόουκ               42
Σουόνσι               40
Γουέστ Χαμ           39
Νιούκασλ              35
Κρίσταλ Πάλας        30
Γουέστ Μπρομ         30
Έβερτον               28
Χαλ                    27
Σάντερλαντ           26
Άστον Βίλα           25
ΚΠΡ                  22 -27αγ.
Μπέρνλι              22 -27αγ.
Λέστερ               18 -27αγ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.