Μπαλοτέλι: «Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν»

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Λίβερπουλ, ο Μάριο Μπαλοτέλι «καθάρισε» ένα από τα πιο κρίσιμα ματς που έχει δώσει φέτος η ομάδα του.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Λίβερπουλ, ο Μάριο Μπαλοτέλι «καθάρισε» ένα από τα πιο κρίσιμα ματς που έχει δώσει φέτος η ομάδα του.


Με γκολ στο 85ο λεπτό, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, ο Ιταλός διαμόρφωσε το τελικό 3-2 επί της Τότεναμ στο «Ανφιλντ», με το πρώτο του γκολ στην φετινή Πρέμιερσιπ. Μια νίκη πολύτιμη, καθώς φέρνει τους «κόκκινους» σε απόσταση ενός βαθμού από τους αντιπάλους τους και παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με την πρώτη τετράδα.


Ο Ιταλός σταρ έχει δεχθεί δριμεία κριτική από φιλάθλους και αγγλικά ΜΜΕ για τις έως τώρα μέτριες (έως κακές) εμφανίσεις του στα γήπεδα της πρέμιερ λιγκ, δήλωσε έτοιμος για μια νέα αρχή και έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν: «Μεγάλο ματς. Το χαμόγελο είναι μόνο γι’ αυτούς που πάντα με πίστευαν και με στήριζαν. Σας ευχαριστώ. Forza Λίβερπουλ. Αλλά τώρα, σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Το ματς με την Τότεναμ είναι ήδη παρελθόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.