Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γ.: 2-2: Πίκρανε τα «κεράσια» ο Φερνάντες (highlights)

Η Μπόρνμουθ προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο Μπρούνο Φερνάντες είχε την απάντηση και στις δύο περιπτώσεις και χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπόρνμουθ αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην προβληματική άμυνα της Γιουνάιτεντ που κράτησε το 2-2 για μόλις την 5η της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Ο Σολάνκι άνοιξε το σκορ με το 17ο φετινό του γκολ (1-0, 16ο λεπτό). Ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε σκοράροντας για 3η σερί αγωνιστική (1-1, 31ο λεπτό) και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως η βολίδα του στις καθυστερήσεις σταμάτησε στο δοκάρι του Νέτο. Δοκάρι είχε και η Μπόρνμουθ με τον Κέρκεζ νωρίτερα….

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τον ρυθμό του πρώτου και τη Μπόρνμουθ να έχει ξανά τον πρώτο λόγο, όμως την Γιουνάιτεντ να βρίσκει και πάλι την ισοφάριση. Ο Μέινου κέρδισε πέναλτι από το χέρι του Σμιθ και από το πουθενά ο Φερνάντες ισοφάρισε εκ νέου (2-2, 65ο λεπτό).

Στο μυαλό του Τεν Χαγκ πλέον ο ημιτελικός του κυπέλλου κόντρα στην Κοβεντρι (21/4). Η Γιουνάιτεντ δεν κέρδισε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ η Μπόρνμουθ παρέμεινε για 6η σερί αγωνιστική αήττητη.

Μπόρνμουθ (Αντονι Ιραόλα): Νέτο, Σμιθ (70′ Άαρονς), Ζαμπάρνι, Σένεσι, Κέρκεζ, Κουκ, Κρίστι, Κλάιφερτ (76′ Ουνάλ), Σινιστέρα (39′ Κέλι), Ουατάρα (70′ Φεβρ), Σολάνκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Νταλότ, Γουάν Μπισάκα, Μαγκουάιερ, Καμπουάλα, Μέινου (78′ Μάουντ), Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (46′ Ντιαλό), Ράσφορντ, Χόιλουντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.