Αρτέτα: «Οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό»

Τη δική του εξήγηση για ό,τι συνέβη στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου έδωσε ο Μικέλ Αρτέτα.

Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου έδωσαν γκολ και θέαμα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Το τελικό σκορ ήταν 2-2. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία. Οι μεν «κανονιέρηδες» για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Σάκα, όπως και οι Βαυαροί για το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ έπιασε την μπάλα με τα χέρια, λίγο πριν εκτελέσει ελεύθερο ο Ράγια.

Ο Μικέλ Αρτέτα εν όψει της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα για την 33η αγωνιστική της Premier League, πήρε θέση για την περιβόητη φάση του προημιτελικού απέναντι στην Μπάγερν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

«Ναι, την πρόσεξα τη φάση, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε μία συγκεκριμένη αντίδραση από την Μπάγερν. Νομίζω πως οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό. Ο κανονισμός λέει να χρησιμοποιείς κοινή λογική για το αν κάποιος απέκτησε αβαντάζ από μία κατάσταση και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρχε κάποιο αβαντάζ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.