Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πόρτα» στη Ρεάλ για τον Μέινο

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Κόμπι Μέινο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κόμπι Μέινο σύντομα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι από τις βασικές επιλογές του Ερικ Τεν Χαγκ για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» και μια μεγάλη ελπίδα για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε τη Γιουνάιτεντ για τον 18χρονο Αγγλο μέσο, αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ισπανικής ομάδας. Μάλιστα θεωρεί δεδομένη την τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2027, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Mirror».

Ο 18χρονος άσος, διεθνής με την εθνική Under-19, είναι η φετινή αποκάλυψη των «κόκκινων διαβόλων» κερδίζοντας τη θέση του βασικού από τους Κρίστιαν Ερικσεν και Σόφιαν Αμραμπατ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να τον «δέσει» για πολλά ακόμη χρόνια και για να το κάνει τριπλασιάζει τις αποδοχές του στις 60 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.