Γουέστ Χαμ: Ένας κακός χαμός, η άσεμνη χειρονομία του Κάλβιν Φίλιπς σε οπαδό της ομάδας! (video)

Μόνο ευτυχισμένος δεν είναι στο Λονδίνο ο Κάλιβιν Φίλιπς και αυτό είναι εξόφθαλμο πλέον! Μετά την εκτός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από τη Νιουκάστλ (4-3) ο διεθνής Άγγλος άσος προέβη σε μία ενέργεια που δεν τον τιμά, όταν δέχθηκε φραστική επίθεση από εξαγριωμένους οπαδούς της ομάδας του.

Η Γουέστ Χαμ όχι μόνο ηττήθηκε στην έδρα της Νιουκάστλ (4-3), αλλά έχει να επιλύσει σοβαρά εσωτερικά ζητήματα. Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν περνάει καλά στην ομάδα και ο δανεισμός του στα «σφυριά» πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής πέρασε στο χορτάρι 21 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου με το σκορ στο 1-3 υπέρ της Γουέστ Χαμ, όμως οκτώ λεπτά αργότερα (77′) υπέπεσε σε πέναλτι, βοηθώντας τη Νιουκάστλ να εκκινήσει μία μυθική ανατροπή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών της Γουέστ Χαμ αποδοκίμασε τον δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και έχει περάσει ένα εφιλατικό πρώτο τρίμηνο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε σήμερα (31/03), όταν έκανε την εμφάνιση του βίντεο που καταγράφει τον Κάλβιν Φίλιπς να κάνει ασεμνή χειρονομία σε φίλαθλο της ομάδας του. Γιατί; Επειδή τον αποκάλεσε, «άχρηστο». Τα συμπεράσματα δικά σας και μένει να φανεί αν θα έχουμε εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.