Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 3-0: Ανοδική πορεία με «καυτούς» Χόιλουντ και Γκαρνάτσο (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στα γκολ των Γκαρνάτσο και Χόιλουντ, που βρίσκει δίχτυα για τέταρτο σερί παιχνίδι, έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ (3-0), για την 23η αγωνιστική της Premier League και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο νέο έτος.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Ολντ Τράφορντ».  

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, έδειξαν μετά από καιρό συμπαγείς στο αμυντικό τους κομμάτι και πήραν μια μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 3-0. Από την άλλη, τα «σφυριά» είχαν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, δεν τις αξιοποίησαν και παρέμειναν χωρίς νίκη για την Premier League στο «Θέατρο των ονείρων» από τη σεζόν 2006-2007.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που παρουσιάζουν ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, παρέμειναν αήττητοι μέσα στο 2024 και σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από την πέμπτη, Τότεναμ

Από την άλλη, χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που είδε την Γιουνάιτεντ να την προσπερνά στη βαθμολογία, ρίχνοντάς την στην έβδομη θέση, έναν βαθμό πάνω από την όγδοη Μπράιτον

Το ματς 

Η Γουέστ Χαμ τις ευκαιρίες, ο Χόιλουντ το γκολ 

Στο πρώτο ημίχρονο, σε καμία περίπτωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κυριαρχήσει κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις από τα «σφυριά», όμως ήταν αυτή η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του «καυτού» το τελευταίο διάστημα, Ράσμους Χόιλουντ. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν αξιοποίησαν τις αρκετές ευκαιρίες τους και πήγαν στα αποδυτήρια, πίσω στο σκορ (0-1). 

Ο Χόιλουντ βρήκε δίχτυα για τέταρτο σερί παιχνίδι στο αγγλικό πρωτάθλημα και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της ανοδικής πορείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελείωσε τη… δουλειά ο Γκαρνάτσο

Γκολ με το… Καλημέρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μέρος. Στην εξέλιξη μιας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας του Έμερσον να φέρει το ματς στα ίσια, ο Γκαρνάτσο έγραψε το 2-0 και έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. 

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους 2-0, περιόρισαν την επιθετική δημιουργία της Γουέστ Χαμ και προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση. Σε μια τέτοια φάση, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ βρήκε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Γκαρνάτσο, ο οποίος με υποδειγματικό τελείωμα εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μακτομινέι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε το μηδέν στην Premier League για πρώτη φορά μετά τις 17/12 και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (0-0).

Το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει να αφήσει πίσω της το κακό πρώτο μισό της σεζόν και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της Premier League

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ): Ονάνα, Μαρτίνεζ (71′ Βαράν), Μαγκουάιρ, Σο (88′ Λίντελοφ), Νταλότ, Μέινου (64′ Μακτομινέι), Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο, Ράσφορντ, Χόιλουντ (88′ Χόιλουντ). 

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Αρεολά (45′ Φαμπιάνσκι), Τζόνσον, Ζουμά, Αγκέρντ, Τσουφάλ (72′ Φίλιπς), Σούτσεκ (72′ Κορνέ), Άλβαρεζ, Έμερσον, Κούντους, Γουόρντ-Πράους, Μπόουεν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.