Ο ευρωπαϊκός στόχος της Μπόρνμουθ

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του είναι 14η στην Premier League, αλλά η τωρινή πραγματικότητα ουδόλως εμποδίζει τον Μπιλ Φόλεϊ να έχει πολλά και μεγάλα όνειρα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Μπόρνμουθ, ο οποίος την Πέμπτη (14/12) γιόρτασε το πρώτο κερί της εξαγοράς του συλλόγου της νότιας Αγγλίας, θέλει το νέο του εγχείρημα να ακολουθήσει το δρόμο της Μπράιτον, του Τόνι Μπλουμ.

«Θέλω η Μπόρνμουθ να παίξει στην Ευρώπη, αυτός είναι ο στόχος μας», εξήγησε ο Φόλεϊ στον Guardian. «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Μπράιτον είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης, κάνει φανταστική δουλειά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε στην Ευρώπη μέσα σε πέντε χρόνια».

Για να το πετύχει αυτό, ο Φόλεϊ –μέτοχος μειοψηφίας 40% στη γαλλική Λοριάν- επιθυμεί επίσης να προσθέσει την Χιμπέρνιαν στο χαρτοφυλάκιό του, καθώς κι «έναν βελγικό σύλλογο» για να υποστηρίξει το ευρωπαϊκό πλάνο των «Κερασιών».

«Αυτός είναι ο στόχος μου, να αναπτύξω αυτές τις άλλες ομάδες για να υποστηρίξουν την Μπόρνμουθ και η Μπόρνμουθ να υποστηρίξει αυτές τις άλλες ομάδες», είπε ο 79χρονος Αμερικανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.