Σέφιλντ Γ. – Μπρέντφορντ 1-0 : Επιτέλους…νίκη! (highlights)

Η Σέφιλτν Γιουνάιτεντ πήρε μόλις την δέυτερη νίκη της σεζόν και διατήρησε την αήττητη εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Μπρέντφορντ ζωντανή!

Η έντονη βροχόπτωση αλλά και το άγχος για να φτάσουν στο γκολ, έκανε τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο σουτ ήρθε στο 36 από τον Ονιέκα, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Ο Οσούλα για την Γιουνάιτεντ, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ στο 37, ενώ στο 45 ο Μοπέ έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την Μπρέντφορντ.

Ο ΜακΑτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε εντυπωσιακό γκολ για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ και παράλληλα πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League!

Η Μπρέντφορντ παρουσιάστηκε αρκετά νευρική και στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να απειλήσει όσο θα ήθελε. Η Σέφιλντ αν και με τριάδα στην άμυνα, κατάφερε να ανακόψει τις περισσότερες επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Ο Σλιμανί που πέρασε ως αλλαγή απείλησε σε δύο περιπτώσεις ενώ ο Άρτσερ που ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, είχε κάποιες καλές στιγμές τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε για να σκοράρει.

Η Σέφιλντ παραμένει αήττητη εντός έδρας κόντρα στην Μπρέντφορντ από το 1951/52, όταν είχε ηττηθεί τότε, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Φοντέρινγκχαμ, Ρόμπινσον, Τραστι, Αχμέντοβιτς, Μπογκλ, Χάμερ, Σόουζα, Μπρουκς(73΄Λόου), Άρτσερ, Οσούλα(54΄ Σλιμανί), Μάκατι(81΄Πεκ)

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Γκόντος, Πίνκο, Μι, Γιάνελτ, Νόργκαρντ, Μπαπτίστ(65΄Ντάρμσγκαρντ), Ονιέκα(46΄Γιάρμολουκ), Λούις-Πότερ(66΄Ολακίγκμπε), Μοπέ, Ουισά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.