Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ 3-0: Ο Σαλάχ άνοιξε το δρόμο, ο Τσιμίκας καθάρισε με δύο ασίστ! (highlights)

Ο Κώστας Τσιμίκας με δύο ασίστ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ με δύο γκολ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ. «Έπιασε» Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ (27 βαθμούς).

Με τον Τσιμίκα να δίνει δύο ασίστ και τον Σαλάχ να βάζει δύο γκολ, η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ» (3-0) και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Άρσεναλ αλλά και την Σίτι, που όμως έχει ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς αλλά ο Πίνοκ από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως έπρεπε, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Νούνιες για την Λίβερπουλ, χωρίς πάντως να καταφέρει να σκοράρει. Ο Ουρουγουανός φορ έκανε χλιαρό τελείωμα στο 15’ μετά την πάσα του Σαλάχ και στη συνέχεια μέσα σε 5 λεπτά είδε δύο γκολ του να ακυρώνονται. Στο 22’ πλάσαρε σωστά αλλά ήταν χιλιοστά ακάλυπτος και στο 27’ ένα μέτρο οφσάιντ όταν με ψαλίδι βρήκε δίχτυα.

Στο 39′, και ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία καλή στιγμή της Μπρέντφορντ, ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Νούνιες. Ο Αιγύπτιος στράικερ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα 6 πρώτα εντός έδρας ματς της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη, ο Τσιμίκας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Στο 51’ το σουτ του Έλληνα αμυντικού έφυγε ψηλά, όμως στο 62’ πρόλαβε την μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή και έκανε σέντρα ακριβείας το κεφάλι του Σαλάχ, ο οποίος δεν κινήθηκε καν για να γράψει το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 74’ ο Ντιόγκο Ζότα πήρε από τον Τσιμίκα στα αριστερά και αφού συνέκλινε έπιασε τρομερό σουτ στη γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.