Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Ξέσπασε στην ουραγό (highlights)

Η Φούλαμ με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο νίκησε 3-1 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είδε τον αρχηγό της Κρις Μπάσαμ, να αποχωρεί με "φρικιαστικό" τραυματισμό στο 22'.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με ορεξάτο τον Γουίλιαν δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους τους. Στο 6′ ο Ριντ δεν τα κατάφερε από κοντά ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γουίλιαν στο 19′

3 λεπτά αργότερα έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση όταν ο Μπάσαμ σε προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα έσπασε τον αστράγαλό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από διακοπή 13 λεπτών. Στην επανέναρξη του παιχνιδιού η Φούλαμ απείλησε με τον Περέιρα αλλά το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ζωντάνια και από τους 2 αντιπάλους. Η Γιουνάιτεντ σε ένα λεπτό έκανε 2 τελικές με Νόργουντ και Μακμπέρνι ενώ δεν είχε ούτε μία στο πρώτο. Ο Ιβόμπι ακούμπησε το γκολ στο 51′, αλλά αυτός που το βρήκε ήταν ο Ριντ 2 λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ μετά την πάσα του Περέιρα.

Στο 68′ η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Λαρουσί που ήρθε από τον πάγκο να πατάει την περιοχή από αριστερά και ο Ρόμπινσον με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα. Η ατυχία της Φούλαμ έγινε τύχη 8 λεπτά αργότερα όταν το σουτ του Κέρνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια το κεφάλι του Φοντερίνγκαμ για να έχουμ επίσης με αυτογκόλ το 2-1.

Στο 83 είχε δοκάρι ο Γουίλσον και το τελικό 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Γουίλιαν που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.