Φούλαμ-Μπρέντφορντ 0-3: Το δυτικό Λονδίνο ανήκει στις “Μέλισσες” (highlights)

Παρά την δεδομένη απουσία έως τον Ιανουάριο του τιμωρημένου Τόνι, η Μπρέντφορντ κατάφερε να περάσει με άνεση απο την έδρα της Φούλαμ, η οποία και πάλι εμφάνισε προβλήματα στη δημιουργία.

Στο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου η Φούλαμ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δίχως τον έτοιμο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Φλέκεν πέραν των στατιικών φάσεων του Περέιρα.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μοναδική ευκαιρία της που προήρθε από σοβαρό λάθος του Ντιόπ στο 44′ με τον Βισά να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και στέλνει στα αποδυτήρια την ομάδα του προηγούμενη. 

Η Φούλαμ είχε δοκάρι με τον Ντε Κόρδοβα-Ριντ αλλά η φάση που όρισε τη μοίρα της αναμέτρησης ήρθε στο 65′ με τον Ριμ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Βισά, τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον Εμπεμό να σημειώνει το 0-2. 

Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άιερ να δίνει έτοιμο γκολ στο Εμπεμό στο 90+2′ για το τελικό 0-3.

Φούλαμ: Λένο, Τετέ (86′ Ροντρίγκο Μουνίζ) , Ντιόπ, Ριμ (αρχ.), Ρόμπινσον, Λούκιτς, Ριντ (68′ Μπάσεϊ), Γουίλσον, Περέιρα (68′ Γουίλιαν), Ντε Κόρδοβα-Ριντ (68′ Παλίνια), Χιμένες (87′ Τραορέ)

Προπονητής: Μάρκο Σίλβα

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Χίκι (79′ Ρούρσλεφ), Κόλινς, Πίνοκ, Χένρι, Γιάνελτ, Γένσεν, Νόργκαρντ (αρχ.) (79′ Ντάμσκγκααρντ), Εμπεμό, Βισά (79′ Ντα Σίλβα, 89′ Άιερ), Σάντε (71′ Λιούις-Πότερ)

Προπονητής: Τόμας Φρανκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.