Μαν. Γιουνάιτεντ: Έκλεισε το deal με Χόιλουντ (video)

«Κόκκινος διάβολος» αναμένεται να γίνει ο Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα.

Παίκτης του Έρικ Τεν Χαχ θεωρείται ο Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα. Ο 20χρονος, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ, έδωσε τα χέρια με τους «κόκκινους διάβολους».

Όμως για να επιτευχθεί η συμφωνία θα πρέπει να βρεθεί και η «χρυσή τομή» με το ιταλικό κλαμπ. Ο Δανός διεθνής ανήκει στους «μπεργαμάσκι», καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκάιρι του 2027.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 58.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χόιλουντ. Εκτός από την αγγλική ομάδα το παιδί θαύμα εξετάζει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Αταλάντα το καλοκαίρι του 2022 αγόρασε τον νεαρό ποδοσφαιριστή έναντι 17.2 εκατομμυρίων ευρώ από την Στουρμ Γκρατς. Στην πρώτη του σεζόν στη Serie A μέτρησε 34 εμφανίσεις με 10 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σε περίπτωση που ο Χόιλουντ δεν καταλήξει στο «Όλντ Τράφορντ» η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει και plan B. Οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν και την περίπτωση του Ράνταλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. H περίπτωση του 24χρονου Γάλλου δεν είναι εύκολη.

Ο Μουανί έχει συμβόλαιο με τους Γερμανούς μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027 και το transfermarkt κοστολογεί τον παίκτη στα 80 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.