Kρίσταλ Πάλας : Πρόταση σε Γκρέιαμ Πότερ

Ο Γκρέιαμ Πότερ είναι ο προπονητής που θέλει η Κρίσταλ Πάλας. Ολα δείχνουν ότι ο Ρόι Χότζσον αποχωρεί. Μαχή με την Νις για τον Πότερ.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ρόι Χότζσον ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο και κατάφερε να κρατήσει άνετα την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ίδιος πάντως φάνηκε να λέει αντίο στην ομάδα μετά την ισοπαλία με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Λονδρέζοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Χότζσον θα αποχωρίσει και για αυτό σύμφωνια με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει πρόταση στον πρώην μάνατζερ της Τσέλσι, τον Γκρέιαμ Πότερ για να αναλάβει τον σύλλογο.

Η Πάλας θέλει να προλάβει την Νις η οποία έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Πότερ ο οποίος προ δύο μηνών αποχώρησε από την Τσέλσι αλλά φυσικά έχει εξαιρετικό όνομα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την φανταστική δουλειά που έκανε στην Μπράιτον.

Η πρόταση της Νις προς τον Πότερ φαίνεται να έχει παγώσει καθώς ο ιδιοκτήτης του Γαλλικού συλλόγου, ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.