Λέστερ – Λίβερπουλ 0-3: ”Σφράγισε” Ευρώπη και ελπίζει για Champions League! (hls)

Έβδομη διαδοχική νίκη της Λίβερπουλ και το όνειρο για το Champions League δεν σβήνει.

Επικράτηση με ευρύ σκορ για την Λίβερπουλ απέναντι στην Λέστερ στο «King Power Stadium» με τους κόκκινους να ”κλειδώνουν” την έξοδο στην Ευρώπη και να βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από τις Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και με παιχνίδι περισσότερο. Συνεχίζει να ”ακροβατεί” η Λέστερ, η οποία παραμένει στην προτελευταία θέση.

Η Λίβερπουλ απέδειξε και σήμερα ότι έχει ανακτήσει την φόρμα της και έχει φορτσάρει στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Πέτυχε την έβδομη διαδοχική της νίκη στην Premier League. Πριν το ματς, ανακοινώθηκε πως ο Ντάργουιν Νούνιεζ έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος τραυματισμού με τον Έλληνα scouser Κώστα Τσιμίκα να είναι στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά στην αναμέτρηση όμως στα πρώτα λεπτά αδυνατούσαν να βρουν δίοδο προς την αντίπαλη περιοχή με την πρώτη τους τελική να έρχεται στο 29ο λεπτό. Στο 33′ ο Σαλάχ σέρβιρε και ο Κέρτις Τζόουνς με κίνηση στο δεύτερο δοκάρι εκτέλεσε εύστοχα σημειώνοντας το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, το δίδυμο αυτό συνεργάστηκε εκ νέου και το εξαιρετικό τελείωμα του Τζόουνς οδήγησε στο 0-2. Με αυτές τις δύο ασίστ, ο Μο Σαλάχ έφτασε τις 56 στο αγγλικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Πολ Σκόουλς.

Oι ομάδες βγήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η Λέστερ μπορούσε να μπει ξανά στο ματς όμως η προσπάθεια του Μπαρνς βρήκε έτοιμο τον Άλισον στο 52ο λεπτό. Οι ”αλεπούδες” δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε. Η Λίβερπουλ πέτυχε και τρίτο τέρμα με ”ρουκέτα” του Αλεξάντερ Άρνολντ από φάουλ στο 71′. Ο Σαλάχ λίγο αργότερα ήταν σε θέση για γκολ αλλά πλάσαρε άστοχα μπροστά στον Άιβερσεν. Έτσι η ομάδα του Κλοπ πήρε ένα εμφατικό τρίποντο και συνεχίζει να παλεύει για το Champions League.

Λέστερ: Άιβερσεν, Ρικάρντο (68′ Τόμας), Έβανς (89′ Σούταρ),  Φάες, Καστάνιε, Σουμαρέ, Τίλεμανς, Εντιντί (61′ Ντάκα), Μπαρνς (61′ Τετέ), Μάντισον, Βάρντι

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (74′ Μίλνερ), Τζόουνς (84′ Καρβάλιο), Ντίας (74′ Ζότα), Σαλάχ (88′ Έλιοτ), Χάκπο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.