Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Ανατροπή που ίσως στοιχίσει στην Φόρεστ (hls)

Η Φόρεστ κρατούσε το τρίποντο ανάσα μέχρι το 82', αλλά τα συνεχόμενα λάθη της άμυνάς της επέτρεψαν στην Μπρέντφορντ να γυρίσει το ματς και να νικήσει 2-1.

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τις ενδιαφέρουσες φάσεις και το γκολ να έρχονται στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 41′ ο Αβονίγι δεν εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ράγια και έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι. 1 λεπτό αργότερα ο Νάωας με διπλή προσπάθεια κράτησε το μηδέν απέναντι σε Πίνοκ και Νταμσγκαρντ.

Το 0-1 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Ντανίλο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μετά την κόντρα στο σουτ του Γκιμπς-Ουάιτ και με το αριστερό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Φόρεστ κρατούσε την πολύτιμη νίκη μέχρι και τις καθυστερήσεις. Ο Κούπερ δε φρέσκαρε την ομάδα του και το πλήρωσε. Στο 82′ ο Τόνι εκτέλεσε φάουλ, το τείχος άνοιξε, ο Νάβας δεν τα κατάδερε και έγινε το 1-1 και στο τέταρτο των καθυστερήσεων πάλι η άμυνα ήταν απούσα με τον Ντα Σίλβα να περνά με άνεση τον Λόντι και να σκοράρει με το αριστερό για το τελικό 2-1.

Η Φόρεστ με αυτή την ήττα έμεινε στους 30 βαθμούς και περιμένει την αναμέτρηση της Δευτέρας μεταξύ της Λέστερ και της Έβερτον που είναι ακριβώς από κάτω της, στη ζώνη του υποβιβασμού για να μάθει αν θα βρεθεί και εκείνη εκεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.