Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα 1-1: Τις “Χ”άλασε και τις δύο (hls)

Η Μπρέντφορντ έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη και παρότι η Άστον Βίλα επέκτεινε το αήττητο της στα οκτώ ματς η ισοπαλία αποτελεί και για τις δύο αποτέλεσμα συμβιβασμού. "Το μη χείρον βέλτιστον" δηλαδή...

Η Μπρέντφορντ επιχείρησε από την αρχή της αναμέτρησης στο “Κομιούνιτι” να περιορίσει την κατοχή της μπάλας για την Άστον Βίλα, ώστε να αμβλύνει τη δημιουργία της ομάδας του Ουνάι Έμερι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τελικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων να προκύψουν εκτός περιοχής με το Μπουεντία και το Μακγκίν.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ που μετρούσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, δε μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες από το ύψος της μικρής περιοχής. Στην πρώτη ο Άλεξ Μορένο πρόλαβε τον Μπριάν Εμπεμό και στη δεύτερη ο Αργεντινός τερματοφύλακας σταμάτησε τον Άιβαν Τόουνι. Ήταν όμως εκείνη που από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου συνέχισε να δείχνει περισσότερο επικίνδυνη καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με το δέκατο ένατο τέρμα του Άιβαν Τόουνι στο φετινό πρωτάθλημα. Η Βίλα δε μπόρεσε να βελιτώσει την ποιότητα της δημιουργίας της, ωστόσο μπόρεσε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης εκμεταλλευόμενη την αδράνεια στην άμυνα της Μπρέντφορντ δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου με σκόρερ τον Ντόουγκλας Λουίς.

Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί τις επιδιώξεις και των δύο και δείχνει να πληγώνει περισσότερο εκείνες της Μπρέντφορντ που έμεινε χωρίς νίκη για έκτο διαδοχικό ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.