Γουλβς-Μπρεντφορντ 2-0: Η έδρα θα της δώσει την παραμονή (hls)

Την πέμπτη νίκη στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε αυτές τις νίκες, πέτυχε η Γουλβς, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Μπρέντφορντ και απομακρύνθηκε από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Mε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της και σωστή στρατηγική από τον Λοπετέγκι, η Γουλβς δημιούργησε από νωρίς τις προϋποθέσεις να σκοράρει με τις ευκαρίες του Λεμινά (3΄) και του Ντιέγκο Κόστα (22΄), αλλά ο έμπειρος επιθετικός των “λύκων” σε μία γρήγορη αντεπίθεση στο 27ο λεπτό, δέχτηκε την ωραία πάσα από τον Τότι και με δεξί σουτ πέτυχε το 1-0, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της Γουλβς. 

Στην επανάληψη η Γουλβς παρέμεινε κυρίαρχη στο παιχνίδι και στο 69ο λεπτό, “σφράγισε” τη νίκη της με το γκολ του Χουάνγκ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Μοναδική φορά που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη, ήταν στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του Τόνεϊ, βρήκε το δεξί δοκάρι του Σα. Η Γουλβς δεν έχει χάσει κανένα από τα εννιά ματς της Πρέμιερ Λιγκ στα οποία έχει πάρει το προβάδισμα, υπό τον  Γιούλεν Λοπετέγκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.