Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φορ. 2-0: Βρίσκει πάντα τρόπο… (hls)

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να "κλείδωσε" τους χώρους για την Άστον Βίλα, όμως η ομάδα του Ουνάι Έμερι σε ακόμη ένα ματς βρήκε τρόπο να φτάσει στη νίκη, που ήταν η τέταρτη διαδοχική, για να συνεχίσει την πορεία της προς την ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Με την πίεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στους ώμους του Στιβ Κούπερ η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν εκείνη που κατάφερε να δώσει στο πρώτο μέρος την εικόνα που επιθυμούσε απέναντι στην αήττητη Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύθηκαν να βρουν χώρους για την ανάπτυξη τους, παρότι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία πολύ νωρίς στο ματς με τον πρώτο σκόρερ τους Όλι Γουότκινς.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, έχοντας αλληλοεξουδετερωθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα την έλλειψη δημιουργίας και τελικών προσπαθειών.

O Μπρερτάν Τραορέ βρήκε πολύ γρήγορα δίχτυα στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό ματς κι ερχόμενος ως αλλαγή από τον πάγκο και στα δύο. Η Νότιγχαμ δυσκολεύθηκε να βάλει βάσεις δημιουργίας κι ενώ προσπάθησε να εξαντλήσει τις πιθανότητες μέχρι τέλους ήρθε ο Όλι Γουότκινς να σημειώσει το δωδέκατο φετινό του τέρμα για να “σφραγίσει” τη νίκη των γηπεδούχων, που αποτέλεσε την τέταρτη διαδοχική στην Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.