Μάντσεστερ Γ.: «Θέλει Βλαχοδήμο και Γκονσάλο Ράμος»

Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Γκονσάλο Ράμος. Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ στην Αγγλία και «αναπαράγουν» εκείνα στην Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «O’ Jogo», επανήθλαν στο προσκήνιο Βλαχοδήμος και Γκονσάλο Ράμος που «είναι ανάμεσα σε πολλές λύσεις που μελετούν οι υπεύθυνοι των “κόκκινων διαβόλων” για να ενισχύσουν την ομάδα του Τεν Χαγκ την επόμενη σεζόν».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του και είναι όλο και πιο πιθανό να φύγει από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Manchester Evening News», μια εφημερίδα που παρακολουθεί προσεκτικά τις καθημερινές δραστηριότητες της Γιουνάιτεντ, «ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα και μπορεί ακόμη και να είναι μια από τις λιγότερο δαπανηρές λύσεις, κυρίως επειδή εξακολουθεί να μην έχει υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2024».

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός Γκονσάλο Ράμος είναι μία τις επιλογές για να αντισταθμίσει την προγραμματισμένη πώληση του Αντονί Μαρσιάλ. Η Γιουνάιτεντ επίσης στοχεύει στους Χάρι Κέιν (Τότεναμ) και Βίκτορ Όσιμεν (Νάπολι), δύο παίκτες που όμως μπορεί να κοστίσουν πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.