Άρσεναλ-Νιουκάστλ 0-0: Ήταν εκ προοιμίου δύσκολο (hls)

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ απώλεσε δύο βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ, μη μπορώντας να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν πάντως ένα παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα που έχει να ηττηθεί από τις 31 Αυγούστου του 2022!

Η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ δεν μπόρεσε να πανηγυρισεί την 6η της σερί νίκη στο πρωτάθλημα και απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ. Ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο για τους «κανονιέρηδες» καθώς η Νιουκάστλ ήρθε στο «Έμιρεϊτς» αγνωόντας την ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τις 31 Αυγούστου του 2022, όταν δηλαδή η Λίβερπουλ την υποχρέωσε τη μοναδική φετινή της ήττα!

Στο αγωνιστικό σκέλος το παιχνίδι δεν μας επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις φάσεις να είναι ελάχιστες εκατέρωθεν. Η Άρσεναλ πατούσε καλύτερα στο χορτάρι, έκανε δυνατή εκκίνηση (ευκαιρίες με Σάκα-Τσάκα στο πρώτο επτάλεπτο) και πολύ καλό φίνις (ευκαιρίες των Μαρτινέλι-Ενκέτια), αλλά δεν… μάτωσε τα δίχτυα και έτσι έδωσε ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι να μειώσει την διαφορά από την κορυφή μεθαύριο (05/01) στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η Άρσεναλ έχει 44 βαθμούς σε 17 ματς, η Μάντσεστερ Σίτι 36 βαθμούς με ένα λιγότερο ματς και στην 3η θέση ισοβαθμούν Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 35 βαθμούς. Για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ για το FA Cup (09/01), ενώ οι «ανθρακωρύχοι» για τον ίδιο θεσμό θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Σέφιλντ Γουέντζντεϊ (07/01).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.