Μάντσεστερ Γ. – Νότιγχαμ Φ. 3-0: Έβαλε τα γιορτινά της (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ επιστρέφοντας με τρίποντο στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο “Ολντ Τράφορντ” για τη 17η αγωνιστική της Premier League και μπήκε νικηφόρα στην κούρσα του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή (είχε προηγηθεί η νίκη 2-0 επί της Μπέρνλι για τη φάση των “16” του κυπέλλου Αγγλίας). Για τους “κόκκινους διαβόλους” σκόραραν οι Ράσφορντ (19′), Μαρσιάλ (22′) και Φρεντ (87′). Ήταν ένα ιδιαίτερο βράδυ για τον Τζέσε Λίγκαρντ καθώς επέστρεψε σαν αντίπαλος κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας αγωνιστεί σε 235 ματς με 35 γκολ για τους “κόκκινους”. Στο 53′ αποχώρησε τραυματίας και χειροκροτήθηκε απ’ τους φίλους της πρώην ομάδας του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν παρών στις εξέδρες του “Ολντ Τράφορντ” και είδε την ομάδα του να δέχεται το πρώτο γκολ της βραδιάς στο 19′, όταν ο Έρικσεν εκτέλσε το κόρνερ πλασαριστά στην καρδιά της άμυνας της Φόρεστ και ο Μάρκους Ράσφορντ με απευθείας πλασέ έγραψε το 1-0. Ο 25χρονος επιθετικός έφτασε τα δέκα γκολ σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και διπλασίασε τα στατοστικά της περασμένης σεζόν, όταν και είχε πετύχει πέντε σε 32 ματς.

Το 2-0 ήρθε στο 22′ όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Ράσφορντ βρήκε στα όρια της περιοχής τον Άντονι Μαρσιάλ και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Ήταν το πέμπτο γκολ στη σεζόν για τον 27χρονο Γάλλο. Στο 42′ η Φόρεστ σκόραρε με τον Γιέιτς, αλλά μέσω του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως offside.

Στο 87′ ο Φρεντ “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους σκοράροντας ύστερα από ασίστ του Κασεμίρο. Ήταν το δεύτερο γκολ σε 12 ματς στην Premier League για τον 29χρονο, αλλά και το πρώτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα που επιτυγχάνεται από συνεργασία δύο Βραζιλιάνων!

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 29 βαθμούς, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στους 13. Πριν την Πρωτοχρονιά (31/12, 14.30) η Μάντσεστερ θα συναντήσει εντός έδρας τη Γουλβς, ενώ η Φόρεστ θα υποδεχτεί την Τσέλσι (01/01, 18.30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.