Αρναούτοβιτς: Σνόμπαρε την Γιουνάιτεντ καθώς δεν έχει άγχος στη Μπολόνια

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πολλές προσπάθειες να τον αποκτήσει στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Ο Αυστριακός διεθνής επέλεξε να παραμείνει στη Μπολόνια παρά την επιθυμία της οικογένειάς του να επιστρέψει στην Αγγλία. Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Χαμ και της Στόουκ Σίτι, συνδέθηκε με μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ ως μέρος της προσπάθειας προσλήψεων για την πρώτη σεζόν του Έρικ τεν Χαχ με τον σύλλογο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρεται να εξέτασαν μια κίνηση για τον Αρναούτοβιτς, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, αλλά ο 33χρονος επιμένει ότι είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του να παραμείνει στην Ιταλία.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με πάρει αρκετές φορές και ήταν μια δύσκολη απόφαση να μείνω στην Ιταλία, γιατί η οικογένειά μου ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία», είπε ο Αρναούτοβιτς στο Laola1 πριν από το φιλικό της Αυστρίας με την Ιταλία απόψε στις 21.45. «Για μένα, είναι ξεκάθαρο ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι παραμένουν στην κορυφή του σύμπαντος και η Μπολόνια, ως όνομα, δεν είναι. “Αλλά δεν πειράζει. Εδώ όλα είναι ήρεμα, έχεις χρόνο για τον εαυτό σου και κανένα άγχος. Αυτό είναι καλό μόνο για μένα.” Ο Αρναούτοβιτς έχει πετύχει 8 γκολ σε 13 εμφανίσεις στη Serie A αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.