Ποντένσε: Η επιστροφή στον Ολυμπιακό, η “κόντρα” με Τσιμίκα, ο… νέος Ντανιέλ

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε αποκλειστικά στο "Premier League Kick Off" και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο. Τι είπε για Ολυμπιακό, Τσιμίκα και Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό σε 68 παιχνίδια, μετρώντας 13 γκολ και 14 ασίστ, απ’ το ξεκίνημα της σεζόν 2018-2019 μέχρι τα μισά του 2019-2020. Ο Πορτογάλος μέσος δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τον σύλλογο του Πειραιά και δεν το κρύβει. Το “Premier League Kick Off” και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον 26χρονο, λίγο πριν τη μονομαχία της Γουλβς με την Τσέλσι. Ο Ποντένσε αναφέρθηκε ανοικτά στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό, φρόντισε να “πικάρει” τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά και να δώσει τα προγνωστικά του για τον τελικό νικητή της φετινής Premier League.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΩΡΗ

Αναλυτικά η συνέντευξη Ποντένσε:

Πως ήταν η προσαρμογή σου στην Premier League;

“Ήταν χαρά μου να έρθω εδώ, στο καλύτερο πρωτάθλημα, με τους καλύτερους παίκτες. Απολαμβάνω να παίζω εδω κάθε εβδομάδα. Ζω το όνειρο!”.

Αγωνίστηκες σε μια σπουδαία ομάδα του Ολυμπιακού. Εσύ, ο Ζοσέ Σα και ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζετε στην Premier League. Πως βλέπεις την εξέλιξη του Κώστα και πως περιμένεις τη μονομαχία σας;

“Ο Τσιμίκας είναι εκπληκτικός παίκτης και πλέον έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στη Λίβερπουλ. Βελτιώνεται συνεχώς με αρκετούς καλούς παίκτες γύρω του. Στο μέλλον θα παίξει ακόμα καλύτερα. Το μεταξύ μας ματς θα είναι δύσκολο για εκείνον. Ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού μου, αλλά δεν μπορεί να με σταματήσει. Έτσι έχουν τα πράγματα!”.

Πόσο διαφορετικός είσαι σε σχέση με τον Ποντένσε του Ολυμπιακού;

“Πλέον παίζω σε διαφορετική θέση. Είμαι διαφορετικός παίκτης. Αγωνίζομαι περισσότερο στο κέντρο και σκέφτομαι περισσότερο το παιχνίδι. Ειλικρινά δεν είμαι ο Ποντένσε του Ολυμπιακού, ο οποίος έτρεχε δεξιά ή αριστερά σε όλο το γήπεδο. Μπορώ βέβαια ακόμα να το κάνω αυτό. Πλέον τα μάτια μου είναι στο τέρμα και σκέφτομαι περισσότερο. Είμαι περισσότερο ποδοσφαιριστής πλέον και όχι ένα παιδί που τρέχει πάνω-κάτω”.

Τι πρέπει ν’ αλλάξετε για να έρθουν θετικά αποτελέσματα για τη Γουλβς;

“Πρέπει να έχουμε περισσότερη συνοχή. Πρέπει να σκοράρουμε. Δημιουργούμε, αλλά δεν σκοράρουμε. Περάσαμε δύσκολα με τους επιθετικούς. Ο Ραούλ (Χιμένες) ηταν τραυματίας, όπως και ο Σάσα (Κάλαϊτζιτς). Ο Ντιέγκο (Κόστα) είναι πλέον μαζί μας και νομίζω πως μ’ εκείνον θα επιστρέψουμε και θα μας βοηθήσει. Το κύριο πρόβλημα μας ήταν ο επιθετικός. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα υπόλοιπα”. 

Ποιος ο φετινός σου στόχος;

“Στόχος μου γι’ αυτή τη σεζόν είναι να φτάσω σε κάποια ορόσημα. Θέλω να φτάσω τα 20 γκολ συνολικά στην Αγγλία, αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου, αλλά πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα, αποτελεί όνειρο για εμένα να βρεθώ στο παγκόσμιο κύπελλο. Θα παλέψβ γι΄αυτό μέχρι το τέλος. Αν δεν τα καταφέρω, θα πρέπει να παλέψω εδώ για να ανεβάινουν οι αριθμοί και τα παιχνίδια μου και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν”.

Ποιο είναι το φαβορί για τη φετινή Premier League και γιατί;

“Φαβορί θα είναι η Μάντεστερ Σίτι. Εξαιτίας του Χάαλαντ. Όχι, δεν θα το έλεγα, γιατί ο Χάαλαντ δεν ήταν στη Σίτι τα τελευταία χρόνια και εκείνοι ήταν πρωταθλητές. Το σημαντικότερο για εκείνους είναι πως πρόκειται για μια σκληρή ομάδα στα περισσότερα ματς. Δεν έχουν απώλειες βαθμών, όπως οι άλλες ομάδες. Είναι μια ομάδα με μεγάλη συνοχή, γι΄ αυτό είναι φαβορί για το πρωτάθλημα!”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.