Τεν Χαχ: “Θέλω μία ομάδα νικήτρια, αλλά η διαδικασία χρειάζεται χρόνο”

Ο Έρικ τεν Χαχ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ερχόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ (13/08,19:30, NS) , αλλά και την προσπάθεια που θα κάνει να δημιουργήσει μια ομάδα με μέταλλο νικητή.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Έρικ Τεν Χαχ για το δεύτερο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, υπογραμμίζοντας ότι οι “μέλισσες” είναι μια καλή ομάδα. Στη συνέχεια ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων” αναφέρθηκε στην ήττα με 2-1 από την Μπράιτον, αλλά και το πλάνο του για την Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τoυ από τη συνέντευξη Τύπου:

Για την παραμονή του στην ομάδα και τις φιλοδοξίες του: “Αν κάτσω εδώ τέσσερα χρόνια, είμαι πολύ σίγουρος πως θα πάρουμε έναν τίτλο. Δεν μπορώ να ζητήσω από τους φιλάθλους να είναι υπομονετικοί-ελπίζω πως θα είναι-επειδή θέλουν να δουν μία ομάδα νικήτρια και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ, αλλά πρέπει να την δημιουργήσω. Όμως, η διαδικασία παίρνει χρόνο, έτσι είναι και δεν αλλάζει”.

Για την ήττα από την Μπράιτον: “Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπράιτον και μας τιμώρησαν. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί στο ξεκίνημα της σεζόν, επειδή θα κάνουμε λάθη”.

Για το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ: “Είναι μία δυνατή ομάδα, καλά οργανωμένη, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είμαστε καλοί”.

Για τον Έρικσεν: “Ο Κρίστιαν είναι ένας πολυλειτουργικός παίκτης που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έτσι, αυτός μπορεί να παίξει πιο βαθιά, αλλά και πολύ ψηλά και με τους δύο αυτούς τρόπους να έχει εξαιρετική επίδραση στο παιχνίδι, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που περιμένω από κείνον”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες για να μπούμε στην σεζόν, αυτό είναι ξεκάθαρο, χρειαζόμαστε δυνατότερη ομάδα στο κέντρο, αλλά και στα τμήματα της επίθεσης. Όπως είδατε την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρσιάλ ήταν εκτός και δεν είχαμε έναν καλό αντικαταστάτη κι έτσι δυσκολευτήκαμε. Έτσι, χρειαζόμαστε αυτό το βάθος όταν έχουμε τραυματισμούς και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες και οι παίκτες δεν έχουν επανέλθει για το επόμενο ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.