Άνοιξε διάλογο με τη Ρόμα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε διάλογο με τη Ρόμα, μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο Twitter, με τις δυο ομάδες να πειράζουν η μία την άλλη, χωρίς η κατάσταση να ξεφεύγει.

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε διάλογο με τη Ρόμα, μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο Twitter, με τις δυο ομάδες να πειράζουν η μία την άλλη, χωρίς η κατάσταση να ξεφεύγει. Την αρχή έκαναν οι Ρωμαίοι, οι οποίοι παραπονέθηκαν αρχικά για τον καιρό, που συνάντησαν στην αγγλική πόλη.


Χαρακτηριστικά, το tweet της Ρόμα αναφέρει: «Είμαστε στο Μάντσεστερ ενόψει του Σίτι-Ρόμα. Πολύ “Αγγλικός” καιρός αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζουμε να μην κρατήσει πολύ».


Η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε υπογραμμίζοντας: «Ρόμα, καλωσόρισες στο Μάντσεστερ! Ελπίζουμε όλοι οι οπαδοί σας, το προσωπικό και οι παίκτες να είχαν ένα ασφαλές ταξίδι. Θα τον συνηθίσετε τον καιρό»!


Οι Ιταλοί δεν άφησαν την απάντηση των «πολιτών» χωρίς σχολιασμό και ζήτησαν και τουριστικές συμβουλές, για το διάστημα που θα παραμείνουν στο Μάντσεστερ: «Ευχαριστούμε για το θερμό καλωσόρισμα. Οπότε, εκτός από την βροχή, υπάρχει κάτι άλλο να δούμε σε αυτή την πόλη»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.