Τότεναμ: Ξεφάντωσε και γέμισε λύσεις ο Κόντε

Η Τότεναμ ήταν ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Premier League στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και το ξεφάντωμα των δαπανών της δεν έχει τελειωμό.

Ο Αντόνιο Κόντε έφτασε πέρσι στα μέσα της σεζόν και κατάφερε να βγάλει την ομάδα στο Champions League. Αφού πήρε τις εγγυήσεις του και ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι του έδωσε λεφτά για ξόδεμα, σε άψογη συνεργασία με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι, εξασφάλισε την παρουσία των Ντέγιαν Κουλουσέφκσι και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ από την ”Μεγάλη Κυρία”. Μόλις έκλεισε το εισιτήριο για τα αστέρια, βγήκε για σαφάρι και ξεκίνησε να ανακοινώνει παίκτες. Οι Λονδρέζοι εντυπωσίασαν με τις έξι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι με την ομάδα από το βόρειο Λονδίνο να εμφανίζεται άκρως ανταγωνιστική στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη που απολαύσουμε στα αθλητικά κανάλια Novasports για τα επόμενα έξι χρόνια.

Τα πλάγια μπακ ήταν ξεκάθαρα ένας τομέας που ήθελε να αναβαθμίσει ο Κόντε. Οι ενισχύσεις του ήταν εντυπωσιακές, με τον έμπειρο Κροάτη Πέρισιτις, ενώ ο συναρπαστικός Τζεντ Σπενς είναι η τελευταία άφιξη, από τη Μίντλεσμπρο (πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Φόρεστ). Ο 33χρονος φέρνει σχεδόν άνευ προηγουμένου εμπειρία στις τάξεις των Σπερς , έχοντας κατακτήσει τίτλους στη Γερμανία και την Ιταλία. Στην αντίθετη πλευρά, ο Σπενς φώτισε την Championship ως δανεικός στην προβιβασμένη Νότιγχαμ Φόρεστ την περασμένη περίοδο και θα είναι απελπισμένος να συνεχίσει την εξέλιξή του στη μεγαλύτερη σκηνή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι Χάρι Κέιν και ο Χέουνγκ-Μιν Σον είναι τα δύο πρώτα ονόματα, αφήνοντας ένα μεγάλο δίλημμα στον Κόντε ως προς την τελική του θέση εκκίνησης. Μια αρχική δαπάνη 50 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό της Έβερτον, Ριτσάρλισον, υποδηλώνει ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο πιθανός άνθρωπος για να καλύψει το κενό στην τριάδα. Τα 43 γκολ του σε τέσσερις σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Έβερτον, υποδηλώνουν ότι το να παίζει με έναν υψηλότερο παίκτη δίπλα του θα μπορούσε να επιφέρει περαιτέρω βελτίωση. Ωστόσο, εάν ο 25χρονος γίνει η πρώτη επιλογή όπως αναμενόταν, ο εξαιρετικός πέρσι Σουηδός, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, θα μείνει στον πάγκο. Ο επαγγελματίας και αγαπημένος της εξέδρας, Λούκας Μόουρα, επιθυμεί να μείνει στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά με τον ανταγωνισμό στην πρώτη γραμμή τόσο έντονο θα τα ξαναβρεί σκούρα, εκτός και αν μάθει να παίζει όλη την δεξιά πλευρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.