Ντάργουιν Νούνιες: «Μία μίξη Σουάρες με Καβάνι!» (vid)

Αφού έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο της Premier League την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ ενίσχυσε τώρα τις επιθετικές της επιλογές με την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα,

Άμεση απάντηση στην απόκτηση του Χάλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, απόλαυσε μια εξαιρετική σεζόν με 34 γκολ και 4 ασίστ σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τα 6 από τα οποία τα πέτυχε στο Champions League (σε 10 ματς). Σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίσει στη Λίβερπουλ αρχικά 75,4 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια επιπλέον 28,35 εκατομμύρια σε πρόσθετα. Πως έχουν κρίνει όμως τον 22χρονο επιθετικό ουδέτεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου;

Γιούργκεν Κλοπ «Εξαιρετικά εμφανίσιμο αγόρι, ε; Και αξιοπρεπής παίκτης επίσης! Πολύ καλός, πρέπει να το πω», είπε ο Κλοπ πριν από τον δεύτερο αγώνα της Λίβερπουλ στον προημιτελικό του Champions League εναντίον της Μπενφίκα. «Σωματικά δυνατός, γρήγορος, και ήρεμος στα τελειώματα του. Πώς λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, αν παραμείνει υγιής, έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του».

Ζόρζε Ζεζούς «Καταλάβαμε αμέσως το ταλέντο του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πιτσιρικάς, είναι 21 ετών και υπάρχουν πολλά στο παιχνίδι που δεν γνωρίζει ακόμα. Θα μάθει μαζί μου και την Μπενφίκα». Λόγια του πρώην προπονητή της Μπενφίκα στο SportTV τον Οκτώβριο του 2020.
«Όλη αυτή η ικανότητα λήψης αποφάσεων, το φινίρισμα και η ταχύτητα… Ήταν η πιο ακριβή αγορά της Μπενφίκα και όταν δεν θα υπάρχει πανδημία, θα είναι η πιο ακριβή πώληση. Θα είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Δυστυχώς για μένα, ίσως τον χάσω σε σύντομο χρονικό διάστημα!».

Ντιέγκο Φορλάν«Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένα καλό παιδί που τα πάει πολύ καλά στην Μπενφίκα και απολαμβάνει μια δυνατή σεζόν». Δηλώσεις του Φορλάν στο Breaking the Lines μέσα στο 2022. «Δεν είναι μόνο το πορτογαλικό πρωτάθλημα όπου τα πάει καλά, αλλά και στο Champions League. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλές δυνατότητες».

Λεονάρντο Ράμος «Έχει παρόμοιο στυλ με τον Καβάνι, αλλά μου φαίνεται ότι ο Ντάρβιν είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός», είπε ο πρώην μάνατζερ της Πενιαρόλ στην La Pagina. «Είναι πολύ πιο εκρηκτικός και εκτός από αυτή την εκρηκτικότητα, έδειξε προφανώς απίστευτη ικανότητα στο σκοράρισμα. Έχει δύο στιλ, είναι μισός μισός μεταξύ Σουάρες και Καβάνι. Έχει τη δύναμη του Σουάρες, μπορεί να πάει στη σύγκρουση και να παλέψει με τον αντίπαλο. Έχει επίσης τον ρόλο του Καβάνι, του να είναι ένας πολύ πιο αθλητικός παίκτης, πιο σωματώδης, πιο έξυπνος. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο παικτών».

Μάικλ Όουεν «Σήμερα, αν πρόκειται να ηγηθείς στην επιθετική γραμμή, πρέπει να έχεις επιβλητική παρουσία και το έχει αυτό. Έχει μέγεθος, είναι καλός στον αέρα και είναι επίσης γρήγορος. Είναι πολύ γρήγορος!», είχε πει ο Όουεν στην BT Sport τον Απρίλιο του 2022.

Ντάνι Μέρφι «Τον παρακολούθησα τρεις φορές σε διάστημα έξι εβδομάδων», είπε ο Μέρφι στο talkSPORT. «Ένα πράγμα που μου άρεσε πολύ σε αυτόν ήταν ότι είναι δυναμικός. Είναι ένας παίκτης τύπου Κλοπ με υψηλή ενέργεια, τόσο με, όσο και χωρίς τη μπάλα. Δεν τον πειράζει το σκληρό παιχνίδι και τον είδα να βοηθάει και αμυντικά μερικές φορές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.