Τότεναμ: Aυτούς θέλει ο Κόντε

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σχεδιάζει τις κινήσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση έξι παικτών, ώστε η ομάδα του Λονδίνου να γίνει πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να φύγει από τους «Σπερς», ειδικά αφού τους οδήγησε στο Champions League της επόμενης σεζόν, παρά τη φημολογία πως είναι στα πλάνα της Παρί Σεν Ζερμέν για ν’ αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο 52χρονος κόουτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, και ξεκαθάρισε πως θα μείνει, αλλά τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph» ο Λίβι υποσχέθηκε στον Κόντε το ποσό των 170-200 εκατ. ευρώ για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στη λίστα του Κόντε είναι τα ονόματα των Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Γκλέισον Μπρέμερ (Τορίνο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ιντερ) Τζέιμς Γουόρντ-Πράους (Σαουθάμπτον), Κρίστιαν Ερικσεν (Τότεναμ), Τζεντ Σπενς (Νότιγχαμ) και Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.