Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πίστεψε πως η Άστον Βίλα ισοφάρισε

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως και ο ίδιος πίστεψε πως η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Όπως και οι οπαδοί των “κόκκινων”, έτσι και ο Γερμανός τεχνικός πίστεψε για λίγο, πως ο τίτλος οδεύει προς το “Άνφιλντ”, όμως τελικά κατάλαβε γρήγορα, πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Ο Κλοπ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μπορώ να φανταστώ ότι ήταν πολύ χειρότερο για τους ανθρώπους που ήταν στο σπίτι και [παρακολουθούσαν] την τηλεόραση, οπουδήποτε στον κόσμο, όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ όταν η Άστον Βίλα προηγήθηκε 2-0 και σκέφτηκαν «ΟΚ, θα μπορούσε. Δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβαινε στο Έτιχαντ, το μυαλό μου ήταν στο 1-0 και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Δεν το ήξερα. Άκουσα τώρα όλη την ιστορία μετά το παιχνίδι. Υπήρξε μια στιγμή που ήταν 3-2, άκουσα 3-2 και μετά ήταν για ένα δευτερόλεπτο, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, νόμιζα ότι ισοφάρισαν ξανά. Ήταν μια καλή στιγμή, αλλά ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο και μετά όλοι είπαν, «Όχι, δεν έγινε τίποτα». Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν θα προτιμούσα, στην πραγματικότητα η Σίτι να κέρδιζε 5-0 μετά από 10 λεπτά και μετά να παίξουμε απλά το παιχνίδι μας. Το κάνει φυσικά πιο δύσκολο”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα: “Αυτή η σεζόν είναι απίστευτη και δε θα τελειώσει τώρα, τελειώνει την επόμενη εβδομάδα. Και εκεί θα προσπαθήσουμε τα πάντα. Έχουμε τώρα πέντε μέρες να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Αντιμετωπίζουμε μια απίστευτη έμπειρη ομάδα, αλλά είναι εντάξει, πραγματικά εντάξει. Και φυσικά το ότι χάσαμε σήμερα το πρωτάθλημα μάς αύξησε την επιθυμία να πάμε να το πάρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.