Premier League: “Χρυσός” βαθμός για Έβερτον, άνετη νίκη για Λέστερ (hls)

Η Έβερτον πήρε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Γουότφορντ, που είναι πιθανό να της εξασφαλίσει την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λέστερ έκανε περίπατο (3-0) απέναντι στην υποβιβασμένη Νόριτς

Η Έβερτον εξασφάλισε το βράδυ της Τετάρτης (11/5) βαθμό στην έδρα της υποβιβασμένης Γουότφορντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο “λευκό” 0-0, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το «διπλό» και να «αγκαλιάσουν» την παραμονή τους οριστικά, ενώ έχουν και ματς λιγότερο από τη Λιντς, αν και με την Μπέρνλι, που επίσης δίνει μάχη για τη σωτηρία και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω τους, «χρωστούν» ακόμη τρία παιχνίδια.

Η Έβερτον είχε την υπεροχή στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουότφορντ. Είχε 52% ποσοστό κατοχής της μπάλας, ενώ δημιούργησε 16 τελικές έναντι μόλις 6 των γηπεδούχων. Θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, αν ήταν πιο ουσιαστική, όμως, της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική ενέργεια. Μετά από αυτή την ισοπαλία η Έβερτον έχει 36 βαθμούς και είναι στη 16η θέση, ενώ ακολουθούν η Μπέρνλεϊ και η Λιντς με 34.




Στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ επιβλήθηκε με μεγάλη άνεση της Νόριτς με σκορ 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Βάρντι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (54ο και 62ο λεπτό) κι ένα του Μάντισον, στο 70ό. Η Λέστερ με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Νόριτς, που υποβιβάζεται. Στην ενδεκάδα των «καναρινιών» βρέθηκε από την αρχή ο Γιαννούλης, ενώ ο Τζόλης έμεινε στον πάγκο.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.