Αγγλία: Μίλησαν οι έδρες! (hls)

Μπρέντφορντ, Νόριτς και Λέστερ νίκησαν εντός έδρας στα απογευματινά ματς της 32ης Αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά:

Mπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 2-0: Βήμα σωτηρίας

Η Μπρέντφορντ μετά τη νίκη επί της Τσέλσι πήρε άλλο ένα λονδρέζικο ντέρμπι επί της Γουέστ Χαμ και με τέσσερα τρίποντα σε πέντε αγώνες έφτασε κοντά στην παραμονή.

Τα «σφυριά» παρουσιάστηκαν κουρασμένα από τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και επέστρεψαν στις ήττες μένοντας και άλλο πίσω στη μάχη της τετράδας.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, η Μπρέντφορντ «χτύπησε» στις αρχές του β’ και συγκεκριμένα στο 47′, με τον Μπεμό να σκοράρει με σουτ μετά από εκτέλεση πλαγίου και ασίστ του Τόνι!

Στο 63′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Εμπεμό να «σερβίρει» το 2-0 για τον Τόνι.

Μπρέντφορντ (Φρανκ): Ράγια – Άγιερ (83′ Ράσμουσεν), Γιόργκενσεν, Πίνοκ, Χένρι – Γιάνελτ (69′ Γένσεν), Νόργκααρντ, Έρικσεν – Εμπεμό (78′ Kανός), Ουισά – Τόνι.
Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι – Τσούφαλ, Ντόσον, Ζουμά (29′ Ντιόπ), Κρέσγουελ – Σούτσεκ, Ράις – Μπάουεν, Λανσίνι (58′ Μπενραχμά), Φορνάλς – Αντόνιο (66′ Βλάσιτς).

Λέστερ – Κρ. Πάλας 2-1: Aνεβαίνουν οι «αλεπούδες»

Η Λέστερ συνέχισε την ανοδική της πορεία με τρίτο σερί αήττητο ματς, ανεβάζοντας ψυχολογία εν’ όψει της ρεβάνς με PSV στην Ευρώπη. Η Πάλας έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές και ουσιαστικά είναι αδιάφορη.

Η Λέστερ προηγήθηκε στο 38ο λεπτό, όταν ο Ντιούσμπερι – Χολ βρήκε τον Λούκμαν και αυτός εκτέλεσε τον Γουάιτα, ενώ στο 44′ ήταν η σειρά του Ντιούσμπερι – Χολ να χριστεί σκόρερ μετά από πάσα του Ντάκα.

Στο 66′, οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αγιού όμως ο Σμάιχελ απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση του Ζαχά. Ο διαιτητής όμως διέταξε επανάληψη λόγω πρόωρης εισόδου του Σογιουντσού στην περιοχή, ο Σμάιχελ «έβγαλε» και τη δεύτερη εκτέλεση του Ιβοριανού, ο οποίος όμως μείωσε στην επαναφορά!

Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ – Τζάστιν, Αμάρτι, Σογιουντσού, Τόμας – Τίλεμανς, Μεντί, Ντιούσμπερι – Χολ – Μάντισον (89΄ Καστάνιε), Ντάκα (76′ Ιχεανάτσο), Λούκμαν (77′ Μπαρνς).
Κρ. Πάλας (Βιεϊρά): Γουάιτα – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ (34′ Ουόρντ) – Κουγιατέ (58′ ΜακΆρθουρ), Σκλουπ – Αγιού, Γκάλαχερ (58′ Έζε), Ζαχά – Ματετά.

Νόριτς – Μπέρνλι 2-0: Όσο ζουν ελπίζουν τα «καναρίνια»

Η Νόριτς με Γιαννούλη βασικό πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 εντός έδρας στη μάχη ουραγών με την Μπέρνλι και επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από οκτώ αγωνιστικές, μείωσαν στους επτά πόντους τη διαφορά τους από τη σωτηρία.

Οι «κλάρετς» επέστρεψαν στις ήττες μετά τη νίκη επί της Έβερτον μεσοβδόμαδα.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Νόριτς κατάφερε να σκοράρει όταν στο 9ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λεές – Μελού στην περιοχή και αυτός άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο β’ και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες και τα «καναρίνια» είχαν και δοκάρι με τον Χάνλι, πριν «καθαρίσουν» το ματς στο 86ο λεπτό με τον Πούκι, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Τζόλη.

Νόριτς (Σμιθ): Κρουλ – Μπάιραμ, Χάνλι, Γκίμπσον, Γιαννούλης (84′ Ουίλιαμς) – Νόρμαν, ΜακΛιν – Ντάουελ, Λεές – Μελού (69′ Ραπ), Ρασίτσα – Πούκι (89′ Τζόλης).
Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ – Λόουτον, Κόλινς, Ταρκόφσκι, Τέιλορ – Λένον (64′ ΜακΝιλ), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Κορνέ – Ροντρίγκεζ (84′ Μπαρνς), Βέχορστ (56′ Βύντρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.