Premier League: «Εξάρα» η Τσέλσι, σπουδαία διπλά για Μπράιτον και Λιντς (hls)

Η αγωνιστική των φιλοξενούμενων! Η Τσέλσι φιλοδώρησε με έξι γκολ την Σαουθάμπτον, ενώ την ίδια ώρα η Μπράιτον πήρε σπουδαίο διπλό στο «Εμιρέιτς» επί της Άρσεναλ με 1-2. Με ευρύ σκορ (0-3) πέρασε και η Λιντς από την έδρα της Γουότφορντ.

Σαουθάμπτον-Τσέλσι 0-6

Τα… σπασμένα της ήττας από την Ρεάλ για το Champions League, πλήρωσε η Σαουθάμπτον! Η Τσέλσι όχι απλά πήρε το τρίποντο της νίκης στο «Σεντ Μέριζ» αλλά το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο! Στα πρώτα 31 λεπτά είχε ήδη βρει τον δρόμο για τα δίχτυα τέσσερις φορές με τους Αλόνσο, Μάουντ, Βέρνερ και Χάβερτζ. Εκπληκτικό ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Τούχελ με τους Βέρνερ και Μάουντ να σκοράρουν δεύτερο γκολ και να φτάνουν το δείκτη του σκορ στο 0-6. Στη συνέχεια ο ρυθμός όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε.

Άρσεναλ-Μπράιτον 0-2

Καθίζηση και δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ. Η Μπράιτον ήταν εξαιρετικά στημένη στο «Εμιρέιτς» και ευτύχησε στην πρώτη της καλή στιγμή στο 28ο λεπτό να βρει δίχτυα. Σκόρερ ο Τροσάρντ έπειτα από έξοχη πάσα του Μουεπού. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Άρσεναλ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μαρτινέλι, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR, δόθηκε οφσάιντ. Στο 66ο λεπτό ο Μουεπού έγραψε το 0-2 με τρομερό σουτ. Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Έντεγκααρντ στο 89ο λεπτό.

Γουότφορντ-Λιντς 0-3

Καταιγιστική η Λιντς στην έδρα της Γουότφορντ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής της στους γηπεδούχους. Ο Ραφίνια στο 21ο λεπτό, ο Ροντρίγκο στο 73′ και ο Χάρισον στο 85ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 0-3. Κάπως έτσι η Λιντς απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 33 βαθμούς και η Γουότφορντ χαντακώθηκε ακόμη περισσότερο (22 βαθμούς, στο -6 από την σωτηρία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.