Νταβίντ Ντε Χέα: Επιστροφή στις ρίζες!

Η φάση των «16» του Champions League, φέρνει τον Νταβίντ Ντε Χέα πίσω στις ρίζες του, με τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης, για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από την ισπανική πρωτεύουσα για το Ολντ Τράφορντ το 2011.

Ο Ντε Χέα μπήκε στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής περιόδου που έφερε στον σύλλογο δύο τίτλους. Το UEFA Europa League την περίοδο 2009/10 και το UEFA Super Cup το 2010 υπό τον προπονητή Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Πάντως οι αναμνήσεις δεν θα τον πλημμυρίσουν και πάλι καθώς ο 31χρονος επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα, αφού επιμένει ότι θα είναι «business as usual».

«Μου αρέσει το γεγονός ότι γεννήθηκα στη Μαδρίτη», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας στο επίσημο site της UEFA.  «Όμως στο τέλος της ημέρας, είναι απλώς μια πόλη. Τώρα νιώθω σαν να είμαι από το Μάντσεστερ. Απλώς νιώθω σαν οποιοσδήποτε άλλος από το Μάντσεστερ. Εκεί που σε αγαπούν και σε καλωσορίζουν, είναι το σπίτι σου. Είμαι εδώ πολλά χρόνια και, προφανώς, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή, στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω τον εαυτό μου μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά, επιστρέφω σπίτι, επιστρέφω στον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι αυτός που είμαι σήμερα. Αλλά αυτός είναι απλώς άλλος ένας αγώνας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, θέλουμε να κερδίσουμε, είναι αγώνας Champions League. Προφανώς, εύχομαι στην Ατλέτικο τα καλύτερα, αλλά δεν ξέρω αν το γεγονός ότι παίζουμε μαζί της είναι καλός ή κακός οιωνός. Όλοι θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, ειδικά εγώ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.