Γουότφορντ – Τότεναμ 0-1: Ποδαρικό με Σάντσες στις καθυστερήσεις (hls)

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με το "διπλό" από την έδρα της Γουότφορντ χάρη στο πρωτοχρονιάτικο δώρο του Σάντσες.

Ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με τη Τότεναμ να έχει κατοχή και να παίζει την Γουότφορντ στο μισό της γήπεδο. Οι Λονδρέζοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά όχι και την ουσία, με το πρώτο μέρος να τελειώνει με μόλις μια κλασική ευκαιρία που σπατάλησε ο Χάρι Κέιν στο τετ α τετ με τον Μπαχμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και τους γηπεδούχους να αναγκάζουν τον Ούγκο Λορίς στην πρώτη σοβαρή του επέμβαση στο σουτ του Τζόσουα Κινγκ στο 55ο λεπτό. Ανέβασε στροφές η Τότεναμ, πίεσε αλλά τις έλειψαν οι ιδέες και η φαντασία. Η κορυφαία στιγμή ήρθε στο 73ο λεπτό με τον Αυστριακό τερματοφύλακα Ντάνιελ Μπάχμαν να αντιδρά εξαιρετικά σε προσπάθεια του Σον. Το γκολ ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις με την εκτέλεση φάουλ του Σον και την κεφαλιά του Κολομβιανού αμυντικού, Ντάβιντσον Σάντσες (0-1, 96′). Δύο πόντους πίσω από την Άρσεναλ (35β.) και την τετράδα βρίσκεται η Τότεναμ (33β.) που έχει και δύο ματς λιγότερα!

Επόμενη αποστολή για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε απέναντι στην Τσέλσι για το Carabao Cup (5/1) στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ για την Γουότφορντ το ματς για το FA Cup κόντρα στη Λέστερ τρεις μέρες αργότερα (8/1).

Γουότφορντ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Μπάχμαν, Κάθκαρτ, Σιεράλτα, Τρουστ – Εκόνγκ, Μασίνα, Λουζά (90′ Κλέβερλι), Σισοκό, Κούτσκα, Σέμα (90′ Ερνάνες), Κινγκ, Ντένις (46′ Ζοάο Πέντρο)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Λορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (83′ Λο Σέλσο), Έμερσον, Σκιπ (70′ Ουίνκς), Χόιμπερ, Μόουτα (90′ Χιλ), Σον, Κέιν

Κυριακή (2/1)

Έβερτον-Μπράιτον (16:00)
Λιντς-Μπέρνλι (16:00)
Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα (16:00)
Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (αναβολή)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.